Original topic:

S21 Fe saçma play store hataları ve performans düşüşü

(Topic created on: 02-24-2026 05:41 PM)
260 Views
heim990
Active Level 6
Options
Galaxy S

Play storeda 8-9 güncelleme yapılamıyor ve önbelleği temizledim verileri falan sildim herşeyi denedim çözemedim, üstüne salak saçma bir performans düşüşü var, clear cache zart zurt falan hepsini yaptım İnfinite Flight denen oyunda bomboş yerde 30 fps alıyorum ciddi ciddi 30 fps alıyorum. Benim için samsung bitmiştir ömrüde 3 yıldır.

7 Comments
heim990
Active Level 6
Galaxy S
normal kullanımda 8 saatte biten pilde cabası
yns24u
Expert Level 5
Galaxy S
Sistemde gezinirkenki performans düşüşleri Samsung'un optimizasyonu ile alakalı bir sorun evet. S21 FE eski bir cihaz arada takılması normal. Ancak Play Store direkt Android'in temelinde çalışıyor. Bu tarz hatalar Samsung değil Google kaynaklı. Aynı şekilde yeterli bir işlemci ile bir oyunda 30 FPS alıyorsanız bu oyunun optimizasyonu ve desteği ile alakalı. Samsung'un bu konuyla yine alakası veya yapabileceği bir şey yok.

8 saat pil süresi birçok cihaz için ortalama denebilir bu arada.
heim990
Active Level 6
Galaxy S
3 yıllık bir cihaza eski muamele yapılması gerçekten kötü birşey bence, Oyunun optimizasyonu konusuna gelirse 6-7 Senelik XS Maxte 50 fps alıyorum aynı ayarlarda. (iOS, Android optimizasyon farkı yok). Ayrıca yine XS Maxden gidicem o cihaz 12 saat gidiyor, bu sanırım ilk ve son samsung tecrübem oldu.
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Her cihaz için geliştirifinin ayrı ayrı optimizasyon yapması gerekiyor. Sizin cihazınıza özel optimizasyon yapmamış tamamen uygulama geliştiricisinin suçu.
heim990
Active Level 6
Galaxy S
Sorun şu ki aynı oyunda ilk aldığımda sıkıntısız 60 fps alıyordum
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Dostum tek bir optimizasyonla bitmiyor iş, Geliştirici her oyununu güncellediğinde tekrar ve tekrar optimizasyon yapmalı Ve buda küçük geliştiriciler için uzun süreler gerektiriyor onlarda kolaya kaçıp en çok oynanan modellere yapıyorlar.
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
play store konusuda aynı şekilde yunus hocamın dediği gibi. Ve pil sürenizdede sorun yok..