cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S21 Fe Pil Sağlığında Ciddi Düşüş Ve Olaylar 🥲

(Topic created on: 09-25-2024 01:13 PM)
692 Views
CanerS21Fe
Expert Level 5
Options
Galaxy S

image

Az önce pil sağlığına baktırmak istedim. Çok değişik sonuçlar ile karşılaştım. Mart 2024'te telefonumu alalı 1 sene oldu diye sonuçlara baktırdığımda döngü 477 iken pil sağlığı %98'deydi. Şimdi ise döngü 245 iken pil sağlığı %92'de. Ben nisan 2024'te telefonumun arka kapak değişimi için servise verince herhalde bataryasınıda değiştirmişler ama servis raporunda öyle bir şey yazmıyor. Daha yeni bu sonuçlara müşteri hizmetleri ile bakınca servisin bataryayıda değiştirdiğini anladım. Ve ilginç olan şu servis bataryayı nisan ayında değiştirmiş ise yeni batarya ile pil sağlığı %100'den 5 ay içinde en fazla %99-98'e düşmesi lazımdı. Ama %92 sonuç ne şuan çok şaşkınım. Telefonu yine eskisi gibi normal şekilde kullanıyordum ama nasıl bu kadar düşebilir aklım almıyor. Bu sonuçları görünce çok şaşırdım. Ben %96'ya falan düşmüştür diye tahmin ediyordum. Ama pil sağlığı %92 geldi. Ve üzerine servisin benden habersiz bataryayı değiştirdiğini f.ark ettim. Bari servis raporunda yazsalardı bataryanızıda değiştirdik diye. Hadi onu geçtim yeni batarya ile 5 ayda %92 sağlık ne ya😔
27 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kullandığın adaptör orijinal mi cihazı ne şekilde şarj ettin bunlar hep bir faktör Ama yine de çok fazla düşmüş
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Batarya tabiki orijinal ama telefonu eskisinden farklı şekilde kullanmıyordum.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Üzüldüm istersen yine de bir servis ile görüş
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
1-1.5 ay'a falan zaten bu arka kapak sorunu yüzünden tekrar vereceğim. O zaman söylerim her ikisini tekrar değiştirirler. Bu arka kapak sorunu ne olacak hiç bilmiyorum böyle 6 ayda bir servise götürüyorum.
kerem_s21fe
Active Level 6
Galaxy S
Büyük umursamazlık var. durumuna üzüldüm
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Bende üzgünüm. Senin telefonunda arka kapakta açılma sorunu varmı?
kerem_s21fe
Active Level 6
Galaxy S
Hayır ben senin paylaşımını gördükden sonra baktım ama bişey göremedim
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy S
Seninki 1. nesil mi 2. nesil mi? Bende de oldu çünkü (1. Nesil)
kerem_s21fe
Active Level 6
Galaxy S
2. Nesil benimki
0 Likes