Original topic:

S21 Fe Kamera

(Topic created on: 03-10-2026 09:06 AM)
134 Views
OrhanS21FE
Active Level 2
Options
Galaxy S

Selamun Aleyküm S21 FE 2.Nesil telefona sahibim telefonun kamera uygulamasını açarken çıt diye ses geliyor bu aynı zamanda kamera modlarını arasında geçiş yaparken ve video fps ayarı değiştirincede geliyor kameraya girdiğim an telefon arkasına baktım ve kamera yerinden oynuyor biraz ileri çıkıyor gibi yerinden bunun ois ile ilgili bir durum olduğunu biliyorum fakat ben daha önce hiç bu sesi duymadığıma eminim telefonum en son güncel sürüm neden bu ses ortaya çıktı bilmiyorum henüz 1 yıllık bile sayılmaz cihazım hiç darbe felanda almadı bide 3x optik zoom yapınca galeride bilgilerde 12mp yazıyor ama telefoto 8mp değilmi? açıklarsınız sevinirim.

3 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Hiç dikkat etmemişsinizdir merak etmeyin dediğiniz gibi ois sebep oluyor bu sese.
0 Likes
OrhanS21FE
Active Level 2
Galaxy S
Teşşekürler yanıtınız için hocam ama ordan böyle titreşimli ses rahatsız etti ufaktan fotoğraf çekimlerimde bir sıkıntı yok garantiye göndermeklede uğraşmak istemiyorum idare etcez artık ozaman😊
Galaxy S
Aslında çok dikkat ettiğimiz zaman eski samsung telefonlardan beridir bununla karşılaşabiliyoruz ama yeni model cihazlarda biraz daha şiddetli hissediliyor