cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S21 Fe Exynos Ekim Güvenlik Güncellemesi Yayınlandı 📢

(Topic created on: 10-24-2024 11:58 AM)
649 Views
CanerS21Fe
Expert Level 5
Options
Galaxy S

image

Şuan güncelleme yayınlanmış durumda. İsterseniz indirebilirsiniz 🙂
34 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Az önce Samsung çağrı merkezini aradım dedim a14'e hala güncelleme gelmedi ama a13 A 24 m14 gibi modellere geldi ancak bu cihaza gelmedi dedim Her modele göre farklı oluyor diyorlar ayrımcılık yapılması söz konusu değil mutlaka gelecek diyorlar bilemiyorum artık
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Bu ay size gelecek bazen gecikiyor diğer ay'ın ilk günleri alıyor. Ben geçen ay öyle gecikmeli almıştım. Şimdi mesela eskisi gibi normal tarihte aldım. En geç haftaya cumaya kadar alırsınız bence.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Telefonda dedim zaten Samsung Türkiye bu modele hep böyle yapıyor geri plana atıyor dedim müşteri memnuniyeti için bu konuşma kayıt oluyor biliyorum dedim asla bu durumdan memnun değilim bir müşteri olarak dedim hep bunu yapıyor Samsung dedim haklısınız diyorlar sabır lütfen diyorlar
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Eskiden samsung seri klasmanına göre güncelleme yayınlardı ama şuan iş öyle değil. Haklısın ama sonuçta Samsung çok telefon çıkarıyor bu da güncellemelerin gecikmesine sebep oluyor. A14'ün hep geri plana atıldığı çok doğru.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
A13 onunla birebir herşeyiyle aynı ona bile daha önce geliyor haksızlık bu artık

Onlarada bunu dedim zaten
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Muhtemelen artık telefon alacağım zaman onceliğim Samsung olmayacak
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Sen bilirsin ama şuan hangi markalar alınabilir diye objektif sıralama yaparsam durum şöyle olur.

1) Samsung, Apple, Pixel
2) Xiaomi, Vivo, Oneplus
3) Huawei, Nothing vb.

Eğer telefon değiştirirsen güzel olur ama Samsung'dan da kolay kolay bence vazgeçilmez. Ben mesela ara sıra Apple derim ama çoğu zamanda f/p yönünden dolayı kesinlikle Samsung almak daha mantıklı derim.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yıllardır Samsung alıyorum ama ilk kez böyle bir şey yaşıyorum zaten bu model üretim aşamasında sorunlu bir modeldi maalesef ileride yine bir Samsung alsam yine bu sorunları yaşama riskim var yukarıda saydığım markalarin bir çoğu ki zaten bazıları Türkiye de yok en azından azda olsa verse güncellemeyi vaktinde veriyorlar tamam belki Samsung kadar uzun olmuyor ama geçde kalmıyor bu kadar

Zaten birçoğu örnek nothing en ufak bir sorun olduğunda güncellemeyi daha o gün gonderiyormus Türkiye de yazılım ekibi varmış Samsung da herşey Kore'ye merkeze bağlı Türkiye ekibide öyle oradan haber bekliyorlar sürekli olarak

Yani evet Samsung uzun yazılım desteği veriyor kaliteli kabul ediyorum ama geç veriyor hep
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Bende 9-10 senedir samsung kullanıyorum tablet dahil bu süreye. Güncellemeleri geç vermesi tarafı dışında fazla bir eksisini görmedim ama bazen bende Samsung'u sevemeyebiliyorum. Mesela a8 2018'e ben 2500₺ vermişim arka kapak cam kasa telefon müthiş sağlam. Ama s21 fe'ye 15.000₺ verdim arka kapak polimer olunca kapakta hâlâ ayrılma sorunu var. O yüzden 6 ayda bir servise vermem gerekiyor. Düşün yani arada çok seri farkı var tam tersi olması gerekirken daha kötü oldu.

Üstte yazdığım markalardan sadece Pixel Türkiye'de yok onun dışındaki telefonların hepsi Türkiye'de satılıyor. Bana göre Pixel Türkiye'ye gelirse muhteşem olur ve f/p'de olur.