- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Şarj sorunu yaşayan var mı benim gibi? Şarj dan çıkartıyorum hiç dokunmuyorum telefona aradan Bi 10 dk geciyor en fazla telefonu aldigimda elime sarj i yüzde 100 den yüzde 92 91 lere düşmüş oluyor. Aldığım yere götürsem mi bilemedim?
Solved! Go to Solution.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-03-2022 10:14 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-03-2022 10:24 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-03-2022 10:52 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-03-2022 10:57 AM in
Galaxy SHata raporu göndermek için.
Samsung members> destek> hata raporları> sayfa içerisinden uygun hata seçeneğini bul tıkla>
Sayfa içerisine bütün cihaz ile ilgili sorunları ayrıntılı bir şekilde yazıp sorun sıklığını seçip raporu gönderin.
Yetkililer cihazınızı inceledikten sonra ne yapmanız gereken hakkında Samsung members uygulaması üzerinden size yazılı bir mesaj ile bir geri dönüş sağlayacaklardır bilgilendirmesini yapacaklardır.
Eğer hata raporunda sorununuzu çözecek uygun yanıt verilmez ise veya hata raporunuza yanıt verilmez ise verilerinizi yedekleyip cihazınızı sıfırlamanız gerekir.
Sıfırlama işlemi için.
Ayarlar> genel yönetim> sıfırla> fabrika ayarlarına sıfırla. Işlemlerini sağlayarak cihazınızı sıfırlayabilirsiniz.
Sorununuzun çözülmediği halinde cihazınıza yeni gelecek Yazılım güncellemesini bekleyin.
Bir diğer seçenek olarak da bu durumu uzaktan erişim ile kontrol ettirebilirsiniz Samsung Müşteri hizmetlerini arayıp uzaktan erişim talebi oluşturabilirsiniz. 4447711
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-03-2022 11:43 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-03-2022 11:43 AM in