cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S21 FE son güncelleme ile birlikte şebeke sorunu

(Topic created on: 12-13-2024 06:06 PM)
206 Views
Szerencse
Active Level 1
Options
Galaxy S

Son güncellemeyle birlikte çift hat ile kullandığım s21 fe telefonumda arama yapamıyorum aramalar gelmiyor. Gelse de sesim karşı tarafa kesik kesik gidiyor. Arandığımda meşgul veya aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor diyor. Bu sorunu yaşayan var mı?

8 Comments
60muhammed60
Active Level 4
Galaxy S
Güncelleme nerde 6.1 hala
0 Likes
Szerencse
Active Level 1
Galaxy S

1 Kasımda gelen güvenlik güncellemesi yamasını 26 Kasım'da yaptım bundan sonra bu sorunu yaşamaya başladım

0 Likes
60muhammed60
Active Level 4
Galaxy S
Sd modelmi exyos mu
Szerencse
Active Level 1
Galaxy S

SM-G990E/DS

0 Likes
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Telefonunuzu sıfırlamanızı öneririm. Bende S21 FE kullanıyorum henüz o tür bir sorun yaşamadım.
0 Likes
Szerencse
Active Level 1
Galaxy S

Çift hat mı kullanıyorsunuz tek hat mı?

0 Likes
Szerencse
Active Level 1
Galaxy S

Bulunduğum yerde çekmeme ihtimali yok. zaten 20 gün öncesinde bir sorunum yoktu. Kardeşimin operatörü de aynı bir sorun yaşamıyor. Forum da bir kaç kişi daha yazmış farklı telefonlar için

Turuncu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Szerencse,

Bulunduğunuz konumda operatörün verdiği sinyal kalitesini alabilmek için; "Ayarlar > Bağlantılar > Mobil ağlar > Şebeke modu > LTE / 3G / 2G (otomatik bağlantı)" seçilmelidir.

Uygulamalar > Ayarlar > Genel  > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​

Sorunun devamı halinde farklı operatöre ait sim kartı ile sinyal kontrolünü yapmanızı öneririz. Sorun tekrarlanıyorsa işlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Sorun hala devam ediyorsa lütfen bilgilerinizi yedekleyerek en yakın Samsung servis merkezini ziyaret edin.

Servis iletişim bilgilerine ve yedeklemelerin görselli anlatımlarına aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/  

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Not: 
• Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir. 
• Güvenli Klasörün yedekleme özelliği, 2021'den beri piyasaya sürülen Android R OS tabanlı Samsung mobil cihazlarında artık mevcut değildir. Her uygulamanın Smart Switch veya yedekleme özelliğini kullanarak gerekli verileri yedeklemeniz önerilir.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes