Original topic:

S21 FE renk sorunu

(Topic created on: 08-04-2025 11:12 PM)
326 Views
rraeyz
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

S21 FE aldım. Eski ttelefonum redmi note 10 pro. Eski telefonumda renkler gerçeğe daha yakın kamera ekran renkleri daha doğru gibi. Bu telefonda sanki renkler fazla parlak ve doygunluğu az. Bu sorunu nasıl çözeriz.

17 Comments
gvn_25
Active Level 4
Galaxy S
O senin kendi şahsi fikrin çogul olarakta konuşma sen öyle düşünüyorsun diye kimse senin fikrinde olmak zorundada degil burda bi tane kötü bi özelligini say desem sayamassın ama anca milletin aldıgına laf edersin boş boş konuşursun : D
0 Likes
ASLAN37
Expert Level 1
Galaxy S
Sen yandın başkasında yakacan alınmaz. Köfte hor seni milleti yakacan. 😂
0 Likes
gvn_25
Active Level 4
Galaxy S
Ne degişik ... bi adamsın anladın sen 😉 say desem sayamazsın bi kötü yanını, ben nasıl yanmışımki millettide yakayım 🧠 al kullan istersen sen merak etme herkesin aklı var kullanabiliyorlar😀 ben gayette memnunum en azından milletin yeni aldıgi bir ürüne camur atmıyorum yukarda bi arkadaş daha yorum yapmis keşke sızde onun gibi eleştirme kapasıtenız olsa milletin aldıgı yeni bir şeye iyide olsa kötüde olsa hevesini kursagında bırakmadan eleştirebilseniz
0 Likes
ASLAN37
Expert Level 1
Galaxy S
Asıl değişik sensin ve değişimin kralısın Millete zamanı geçmiş ürünü övme değişik....😂
0 Likes
gvn_25
Active Level 4
Galaxy S
Sende okudugunu anlamaktada problem var tartışılabilecek kapasitede bi insan degilsinde öylesine yazıyorum iste kim telefonu övmüşki ben arkadaşa telefon çok iyi kesınlıkle bunu al yada iyiki almışsın afferimmi dedim sen demişsin en kötü serisi bende yazdıgın hakkında düşüncemi belirttim ki 1 tane adam akıllı sebep dahi belirtemedinki diyeyim haklısın anca boş boş konuş bıraz kitap okumanı öneririm adamın çok parası olsa s21fe degılde gider s24fe alır sende var diye en iyisi en alınabilir telefon omu oluyor az 🧠 kullan bunu
0 Likes
ASLAN37
Expert Level 1
Galaxy S
Hadi lan değişik
0 Likes
gvn_25
Active Level 4
Galaxy S
😂 Bir daha yorum yaparken boş boş yorum yapma görmüyim aslanım yatmadam öncede tavsiyem biraz kitap oku 🧠 gelişsin biraz😂😂
0 Likes
Galaxy S
S21fe desteği kesildi maalesef yeni model alsaydınız keşke.
Ekran ayarlarını kurcalamayı deneyin 😊