Original topic:

S21 FE renk sorunu

(Topic created on: 08-05-2025 12:18 AM)
141 Views
rraeyz
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

S21 FE aldım. Eski ttelefonum redmi note 10 pro. Eski telefonumda renkler gerçeğe daha yakın kamera ekran renkleri daha doğru gibi. Bu telefonda sanki renkler fazla parlak ve doygunluğu az. Bu sorunu nasıl çözeriz.

17 Comments
ASLAN37
Expert Level 1
Galaxy S
S serisinin en kötüsü
rraeyz
Beginner Level 2
Galaxy S
Bütçe buna yetti maalesef ve zaten sıfır cihaz bulamadım yoksa s22 alacaktım
ASLAN37
Expert Level 1
Galaxy S
Aslında amoled ekran renk iyi olmalı. Ayarları biraz kurcala.
865_S20FE_
Expert Level 5
Galaxy S
S23 fe s21fe yarisir bence kötü batarya ve ısınma olarak
ASLAN37
Expert Level 1
Galaxy S
S23 de sorun yaşayan çok. Her gün bir konu.
gvn_25
Active Level 4
Galaxy S
S21 fe s serisinin en kötüsü nasıl oluyor? zamanında en iyi f/p alınabilecek telefondu bende var diye demiyorum gayet günümüz icinde başarılı kamerası olsun ekranı olsun performansı olsun bi kronik sorun hariç dört dörtlük telefon nasıl en kötü oluyor?
0 Likes
ASLAN37
Expert Level 1
Galaxy S
Bugün alacak birine önerirmisin? Bence hayır. Önerirsen sen yandın o da yansın. 😂
0 Likes
gvn_25
Active Level 4
Galaxy S
Ne alakası var kardeşim telefon 3 sene önce cıkmış dıye s serisinin en kötüsümü oluyor, yukarda yazmışım zaten zamanında diye ben yanmadımki oda yansın ben memnunum o arkadaşın telefonunda bı problem vardır önermek konusundada bütçe azsa belirli bir sınırın altında alınabiliyorsa garantili bir şekilde öneririm degişik çın markalarından iyidir az yorum yaparken mantıklı yorum yapın lütfen
0 Likes
ASLAN37
Expert Level 1
Galaxy S
S serisinin en berbatı kime sorsan aynısını der. Bugün alınmaz. Yarın da alınmaz.
0 Likes