cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21 FE güncelleme sonrası kamera netlememe problemi

(Topic created on: 12-05-2022 12:26 PM)
298 Views
Sinandogru
Active Level 1
Options
Galaxy S

Arkadaşlar android 13 güncellemesi den sonra 3x zoomdayken  (telefoto lens)  yakın nesneleri netleyememe problemi oldu bende. Yaşayan var mı?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Sinandogru,

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Bulunduğunuz ortam ışığı da bu duruma neden olabilir.

Cihaz kamerasında, farklı sorunlar da varsa, incelememiz için ekran görüntüsü ile birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
6 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Merhaba. Cihazınızın kontrol edilmesi için hata raporu göndermenizi öneriyorum.
Hata raporu göndermek için.
Samsung members> destek> hata raporları> sayfa içerisinden uygun hata seçeneğini bul tıkla>
Sayfa içerisine bütün cihaz ile ilgili sorunları ayrıntılı bir şekilde yazıp sorun sıklığını seçip raporu gönderin.
Yetkililer cihazınızı inceledikten sonra ne yapmanız gereken hakkında Samsung members uygulaması üzerinden size yazılı bir mesaj ile bir geri dönüş sağlayacaklardır bilgilendirmesini yapacaklardır.
Eğer hata raporunda sorununuzu çözecek uygun yanıt verilmez ise veya hata raporunuza yanıt verilmez ise verilerinizi yedekleyip cihazınızı sıfırlamanız gerekir.
Sıfırlama işlemi için.
Ayarlar> genel yönetim> sıfırla> fabrika ayarlarına sıfırla. Işlemlerini sağlayarak cihazınızı sıfırlayabilirsiniz.
Sorununuzun çözülmediği halinde cihazınıza yeni gelecek Yazılım güncellemesini bekleyin.
Not! Cihazınızın düzelmediği halinde Samsung yetkili servis merkezine teslim edin servis bilgisi için müşteri hizmetlerini arayın. 4447711
0 Likes
blackeagle
Active Level 3
Galaxy S
Merhaba arkadaşım, uygulamalardan kamera uygulamasını bul ve onu aç. Açılan pencerede depolama diye bir bölüm var, oradan önbellek sil. Eğer düzelmezse aynı işlemleri tekrarla ve bu sefer uygulama verilerini sil seceniğini seç ve kamera uygulama verilerini sil. Ben böyle yaptım düzeldi.
0 Likes
Sinandogru
Active Level 1
Galaxy S
Denedim ancak düzelmedi. Sıfırlama olayına hemen girmek istemiyorum. S21 FE kullanıp aynı sorunu mu yaşadın?
0 Likes
blackeagle
Active Level 3
Galaxy S
Evet ben tarif ettiğimi yapınca düzeldi.20221205_142249_1000006287_1670239370.jpg
0 Likes
Layxtie
Active Level 4
Galaxy S
Sıfırlamayı deniyebilirsin
0 Likes
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Sinandogru,

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Bulunduğunuz ortam ışığı da bu duruma neden olabilir.

Cihaz kamerasında, farklı sorunlar da varsa, incelememiz için ekran görüntüsü ile birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes