Original topic:

S21 FE arka kapak kenarında boşluk var. (Kalkma gibi)

(Topic created on: 01-23-2024 10:49 PM)
862 Views
yns24u
Expert Level 2
Options
Galaxy S
Uzun bir yazı olacak kendinizi hazırlayın.

image
Görsel 1

• "Görsel 1"de görüldüğü gibi telefonun genelinde kapak kısmı bu şekilde gözüküyor. Herhangi bir boşluk yok. Burası bahsi geçecek olan kenarın alt kısmı.

image
Görsel 2

• Ancak "Görsel 2"de görüldüğü üzere telefonun bahsettiğim kenarının üst kısmında bir kalkıklık var. Boşluk gözle görülebilir boyutta. Yuvarlak kısmın dışında kalan kısımlarla da bariz kıyaslanabiliyor.

image
Görsel 3

• "Görsel 3"te de önceki görselde kırmızıyla işaretlediğim yerin tam olarak nerede olduğunu işaretledim.

Şimdi gelelim sadede. 

Birincisi, bu durum normal bir durum mu? S21 FE kullanıcıları kendi telefonlarında böyle bir durum var mı diye bakıp bildirebilirler mi lütfen?

İkincisi, eğer bu durum normal değilse bu bir tehdit mi? Telefona ne gibi bir zararı dokunabilir? Mesela su geçirme konusunda olumsuz bir etkisi olur mu veya telefonun içine toz girmesi gibi sorunlar oluşabilir mi? (Boşluğun boyutuna bakılarak.)

Üçüncüsü, bu boşluk neyden kaynaklanıyor olabilir? Bu konuda şunu söyleyebilirim telefon Türkiye'den bilindik bir teknoloji mağazasından sıfır olarak 3.5 ay önce alındı. Üretim hatası olabilir mi? Donanımda bir sorun olabilir mi (Batarya o bölgede değil diye biliyorum.)? Düşme kaynaklı olamaz çünkü bunu ilk **bleep** ettiğimde telefon henüz hiç düşmemişti. Veya kılıf yüzünden bir hasar meydana gelmiş olabilir mi?

Bu sorun birkaç aydır var ancak elimde bunun fotoğrafını çekebilecek bir cihaz yoktu. Bulduğum şansta çektim. Her neyse umarım bu kadar uzun bir yazıyı üşenmeden okuyabilmişsinizdir. Gereksiz yere endişelendiysem zamanınızı çaldığım için özür dilerim. Yanıtlarınızı bekliyorum.

9 Comments
hasanA04s
Active Level 9
Galaxy S
Knka ilk önce telefoncuya göster önemli bişiyse servise gönder kusura bakma pek aydınlatamadım seni
mhmts21fe
Active Level 6
Galaxy S
batarya şişmiş olabilir mutlaka servise gösterin 6 aydır kullanıyorum ilk günkü gibi
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy S
S21 fe kullanan birisi olmadığım için ona özgü olan yorumlar yapamayacağım.

Telefona bu durumun tabiki zararı olabilir. İçeriye toz, kum, toprak gibi şeyler girip cihazın içindeki parçaları etkileyebilir. Ayrıca bu özellikle sıvı dökülmesi gibi bir durumda sorun yaratabilir.

Kalkma sebebi bir sıvının orayı genleştirmesi, oranın arasından girip yapışkanını eritmesi, araya giren bir cisim, batarya şişmesi veya sadece bir üretim hatası olabilir.
Alia12s
Active Level 4
Galaxy S
Bir İhtimal Batarya Şişmiş Olabilir
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Bataryan şişmiş olabilir
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Teknik servise götür,cihaz kusuru var ve ücretsiz yaptırt.
0 Likes
yns24u
Expert Level 2
Galaxy S
Teknik servise nasıl göndereceğim? Telefonu (Marka vermek sıkıntı olabilir Alman menşeli kırmızı logolu olan yerden aldım. "Me. Ma." diyelim)'dan aldım. Oraya mı götürmeliyim çünkü teknik servisleri var yoksa direkt Samsung'a mı vereyim? Hangisi daha mantıklı ve hızlı olur? Samsung'a vereceksem nereden vereceğim? Yetkili merkezleri var mı yoksa Samsung mağazalarına, telefonu göndermeleri için verebiliyor muyum? Çok soru sordum biliyorum 😀
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Garantiliyse samsumg teknik servisler bakıyor diye biliyorum ama bakmazlarsa aşdıgın yere ver,onların anlasmalı oldugu farklı teknik servisler oluyor.Pek güvenilir değiller ama en azından kapaktaki sorunu çözerler diye düşünüyorum.
0 Likes
Galaxy S
3 opsiyonun var
Isıdan yapıştırıcı erimiş ve kalkmış
Batarya şişmesi ama üst kısımda oldugu için az ihtimal
Son olarakda üretim hatası olabilir veya kullandığınız bazı kılıflar hasar verebiliyor ondan olmuş olabilir resmi samsung servisine gidin büyük ihtimal garantiniz varsa sıfır cihaz verceklerdir pil şişmesi-üretim hatası ise yada arka kapak değişecektir.