cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S21 FE ONEUİ 6 EKRAN YANIĞI

(Topic created on: 01-05-2024 11:36 AM)
593 Views
s21fegang
Active Level 7
Options
Galaxy S
Korkulacak bir şey yok durum çubuğu ve alttaki bar kısmı yanmış ama düzeleceğini zannetmiyorum.
NOT : BAZI HAFİF YANIKLAR SADECE GRİ RENKTE BELLİ OLUYOR BEYAZA ALDANMAYIN.
16 Comments
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
One UI 6 da sorun var ne yazık ki. Ekran yanma koruması devre dışı kalıyor ve garanti kapsamında değişiyor. O yüzden s22, Fold ve Flip 4 için geri çekildi. S23 içinde ocak yaması ile düzeltilecek.
0 Likes
s21fegang
Active Level 7
Galaxy S
Benim yapabileceğim bir şey yok o zaman 6.1 geldiğinde servise vereyim. Hayır telefonu sadece telefon gibi kullanıyorum isitacak bir sey de yaptığım yok 1 kez bile şarjda kullanmadım.
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Amoled ekranların kusuru da bu ne yazık ki. Servis mantıklı olur. Ara sıra pixel onarıcı uygulamalar var onları çalıştırın
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Eminmisiniz ben ara sıra test ediyorum bende öyle bir şey yok android 14 geldikten sonra bir daha test ettim görünmedi bir şey
0 Likes
s21fegang
Active Level 7
Galaxy S
Çok hafif ama ben kafaya takmam , sadece gri renkte belli oluyor.
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Parlaklığı kaç gibi kullanıyorsunuz % ile söylermisiniz
0 Likes
s21fegang
Active Level 7
Galaxy S
Hocam parlaklık her zaman otomatikte benim.
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Otomatik biraz daha fazla şarj yer çünkü hep sensör çalıyor bulunduğun yere göre parlaklığı azaltıp yükseltiyor kapatmanı tavsiye ederim. Bende parlaklık en fazla %30 ile %40 arasında
0 Likes
s21fegang
Active Level 7
Galaxy S
Hocam maalesef gün icinde tek bir yerde değilim iç mekan dış mekan çok gezmem gerekiyor o yüzden olduğu gibi biraktim hem eskisi gibi kasıymorum fazla telefon gelir telefon gider.