cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21 FE Güncelleme

(Topic created on: 04-04-2024 08:52 PM)
1025 Views
eyequeS23u
Active Level 7
Options
Galaxy S
Herkese iyi akşamlar,
S21 FE hakkında bazı karışık bilgiler geziyor google da bazıları android 15 son derken bazıları da 16 son diyor, bilenler aydınlatabilir mi tam olarak kaç android ve güvenlik güncellemesi alacak S21 FE ?
Resolved!
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Doğru Orası öyle. 😊

İlk 4 Yıl sözü verildiğinde Zaten S21 Fe Android 13 Vardı.

Yanlış hesaplamışta Olabilirm ama. 😊
Ali_70
Active Level 7
Galaxy S
S21 fe kutudan android 13 le mi çıkmış öyle değildi sanki ama
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Android 12 İle Geldi o zamanlar.
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Deniz maalesef yanlış hesaplıyorsun senin dediğin gibi olsa ne mutlu bize şimdi hindistan'da android 13 ile çıksada 17 almaz sebebi s21 fe ilk android 11 ile hindistan ve başka ülkelerde çıktı o yüzde 11+4=15 ediyor maalesef 17'yi geç 16 bile almayacak her yerde android 16 bile yazsa reddit ve knox sitesine bakabilirsin ayriyetten s21 fe majör sürümü b ile çıktı a ile çıksaydı android 16 alabilirdi genel olarak özet geçersek android 17-16 almayacak ve genel sürüm ilk ne ile çıktı ise onu sayarlar o yüzden android 13 ile geçen sene çıkan s21 fe hiç bir şey ifade etmiyor android 11'i sayıyorlar.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
O zaman 12'ye yükseltmeli gelmişti. 😄 İlk Nesil.

Anladım Caner kardeşim Knox Sitesine de Buraya yazdıktan sonra Baktım evet Maalesef öyle yazıyor.

Sonrada hatırladım zaten A54'ü Alacağım zaman S21Fe 3 Yıl yazılım alacaktı. 😊

Benim unutkanlık kusura bakma kardeşim. Cansın. 💙
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Sende cansın kardeşim olabilir ve bu konuya açıkık getirmek için daha yeni gönderi paylaştım 😊
eyequeS23u
Active Level 7
Galaxy S
Ağzından bal damlıyor deniz :))
İnşallah dediğin gibi olur da cihaz değiştirmek zorunda kalmam 😊
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Ya Kardeşim 😄
Valla Bende yanlış hesaplamışta olabilirim ama Android 16'ya Kadar alacak Diye biliyorum.
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Deniz hocam 17 yi nasıl alacak s23 zaten en fazla 17yi alıyor s21 fe 17 yi alamaz lansman yazılımı 12 oldupunu için 16 yı alır
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Muhtemelen öyle olacak. 😊
Baya üzerinden geçtiğinden aklımda Kalmadı Dediğim gibi S21Fe ilk çıktığında Android sözü yoktu o zamanlar.

S23 Serisiyle birlikte 4Yil güncelleme desteği Tüm Cihazlara Verildi. 👍

S21serisi de S22 Serisi de Bu güncellemeden Tam yaralanacak denildi.