cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S21 FE Exynos illallah ettirdi!

(Topic created on: 03-30-2024 11:32 PM)
407 Views
cugulimuguli
Active Level 2
Options
Galaxy S
Telefonu alalı 9 ay oldu şarjı az gidiyor oyun performansı rezillik Tab A9 4/64 Cihazım bile daha iyi ısınma desen hat safhada ekranda dikkat etmeme rağmen geçici amoled yanığı çıktı servise yollamak istiyorum ama hiç bir müdahale yapmayacaklarını biliyorum tek olumlu yön kamerası s21 FE aldığım için pişmanım keşke o zaman aynı fiyatta olan İphone 11i alsaymışım sorunumun çözülmesini istiyorum 13 bin tlye aldığım telefonumun bu derecede sorunlar çıkarması beni üzüyor temiz kullanıyorum aldığımdan beri ilk kez geçen hafta düşürdüm 
16 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Amoled yanığını servis telefonun garantisi varsa ücretsiz ekranı değiştiriyor ve bende öyle sorunlar yok oyun olsun ısınma olsun sorun yok ve dediğiniz iphone 11'in işlemcisi s21 fe'den çok hafif daha iyi onun dışında herkes biliyor iphone 11'in nasıl çok eski bir telefon olduğunu.
cugulimuguli
Active Level 2
Galaxy S

iphone 11in eski oldugunu bende biliyorum ama cihazım a03den bile daha kötü bir oyun performansı gösteriyor

0 Likes
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Sen bilirsin ama iphone 11'in fiyatına daha iyileride var s23 veya s23 fe haberin olsun.
cugulimuguli
Active Level 2
Galaxy S

dostum sence ben 18 binlik telefondan 4000tllik telefonmuş gibi oyun performansı aldıktan sonra bidaha samsung tercih eder miyim? Hala moderatörlerden çözüm gelmedi eski iphone 6sim bile daha iyi oyun performansı veriyor xD

0 Likes
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Belki inanmayacaksınız ama nasıl oyunda kötü performans alıyorsunuz bilmiyorum size örnek verim bende s21 fe'de standoff 2'de 120 fps açıkken en az 110 fps alıyorum ve news state'de 120 fps açıkken ortalama 75-80 fps alıyorum ve en yüksek grafikler açıkken oyunlarda en fazla sıcaklık olarak 46-47 dereceyi görüyorum.Dediğim gibi istediğiniz telefonu alabilirsiniz sizin kararınız sonuçta 😊
cugulimuguli
Active Level 2
Galaxy S

dostum telefonumu cok seviyorum zaten bilerek aldım oyun oynuyorum saniyede bir oyun takılıyor düzeltilirse zaten memnunum

0 Likes
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Gaming hub>sağ üç noktadan game booster'a tıklayın orada aşağı inin labs diye bir bölüm var orada alternatif oyun performansı açıkmı bir bakın.
cugulimuguli
Active Level 2
Galaxy S
Açtım
0 Likes
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
O özellik telefonun oyundaki fps'sini 20 25 fps arttırır ve hangi oyunda ne sorununuz var.