cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21 FE Ekran Süresi

(Topic created on: 12-06-2023 05:02 PM)
719 Views
OgulcanSvr
Active Level 6
Options
Galaxy S

Sabah 05:50 gibi şarjdan aldığım telefonun ekran süresini paylaşıyorum telefonu çok az kullandım korkudan zaten kullanamıyorum. Telefonu değiştirmeyi düşünüyorum fakat s24 beklenir mi bilemedim. S24 exynos ile gelecek sadece ultra modeli sd işlemci olacak diyorlar. S23 bana küçük geldi almışken s23+ düşündüm ama s23 ultra almak daha mı mantıklı s23 ultra için çok masrafa giriyorum.

image

Resolved!
17 Comments
OgulcanSvr
Active Level 6
Galaxy S
Hocam valla ben saati baya kullanıyorum işim gereğim zamanlayıcı ve saatten konuşma aşırı işime yarıyor
CanAcar
Active Level 8
Galaxy S
tavsiyem S24'ü beklemeniz, yeni telefon yeni teknojiyle donatılıp sunulacaktır. S22-S23 farkları gibi düşünebilirsiniz.
OgulcanSvr
Active Level 6
Galaxy S
Anladım hocam ama kim bilir o zamana kadar dolar kuru ne kadar olacak "(
CanAcar
Active Level 8
Galaxy S
ona engel olamayız ancak şöyle bakmak lazım, Yılbaşı alacağınız zam ve ya S24 çıkınca S23'ün fiyatının bir nebze olsa da düşmesi gibi şeyler de çıkabilir.
OgulcanSvr
Active Level 6
Galaxy S
Yani evet olabilir aslında ama derdim bir an önce şu çöpten kurtulmak konuyu açalı 1 saat geçmemiş %14 azalmış şarjım
S23UltraSalim
Active Level 7
Galaxy S
Pek sanmıyorum maaşlar da yükseleceği için düşmez, ama fiyati yükselir mi onu bilemem
Galaxy S
S24 serisinden herhangi birini almanı öneririm ne olursa olsun vereceğin parayı değecektir çünkü çok fazla yeni şeyler gelicek. Samsungun yeni Yapay zekası,kamera,güzel bir işlemci (ne ksdsr exynos "çok" iyi olmasada 8 gen 2 gibi iyi bir iş çıkartır gibime geliyor) 8 gen 3 ü söylemeye bile gerek yok,titanium kasa,2500 nits ekran parlaklığı vb. Bence s24 al derim ama almadan öncede batarya,performans konusunda bak. Sonuçta exynos gelicek, exynos a güven olmuyor. 😄🤣
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba OgulcanSvr,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Pil Durumu" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin.
• Gereksiz uygulamaları kapatın.
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.
• Arka ışık süresini azaltın.
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes