cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S21 FE 5G Şebeke Modu Seçimi 👏

(Topic created on: 05-12-2025 07:12 PM)
452 Views
TeknologMe
Active Level 3
Options
Galaxy S

Sonunda şebeke modu seçimi geldi One UI 7 ile S 21 FE Snapdragon Cihazlara bu baya sevindirici oldu. Zorunlu olarak 4.5G seçili kalıyordu ve cihaz ne isterse keyfe keder şebeke modu seçiyordu artık seçim bizim 👏

image

19 Comments
TeknologMe
Active Level 3
Galaxy S
Snapdragon olan 2. Nesil kullanıcılarına geldi bende o 2. Nesil kullanıcılarındanım. Bakalım neler bekliyor bizi kurcaladıkça göreceğiz
0 Likes
Citos
Active Level 8
Galaxy S
Eski sistem daha iyiydi, 5G yi istediğim zaman seçebiliyordum, şimdi bir zorunluluk var. 😊
0 Likes
TeknologMe
Active Level 3
Galaxy S
Eski sistemde seçim yapmamıza izin vermiyordu sanırım orada bir yanlış anlamışılma var
Citos
Active Level 8
Galaxy S
Sizin cihazda vermiyor olabilir hocam ben S22 kullanıyorum bende veriyordu, şimdi tüm cihazlara aynı sistemi yüklemiş samsung. 3G 4.5G 5G gibi saçma sapan bir iş yapmış. Belki benim 2G ihtiyacım var ama seçemiyorum. 😊
0 Likes
TeknologMe
Active Level 3
Galaxy S
Evet konu S21 FE olduğu için diğer cihazları bilmiyorum. 2G zaten kapanacak yakında Türkiye'de de. O yüzden ileriye yönelik bir yatırım yapmışlar gibi tabii ki kişiye göre değişir bu😊
Citos
Active Level 8
Galaxy S
Türkiye de 2G kapanmaz hocam, en sorunsuz çalışan sistem sadece 2G 😂 Yıllardır devre dışı bırakılacak muhabbeti var inşallah bırakılmaz. 😊
0 Likes
TeknologMe
Active Level 3
Galaxy S
Aynen dediğiniz doğru en düzgün çalışan sistem o 😂 Umarım kapanmaz diğerleri göstermelik zaten onun farkındayım baya ama heyecan işte 😁
Citos
Active Level 8
Galaxy S
Hangi ülke olduğunu tam olarak hatırlamıyorum ya çin yada japonya olması lazım. Adamlar 10G testi yapıyorlar biz 2G kapanacak diye üzülüyoruz. 😂 Yazık bize 😂
Sezgin61
Active Level 7
Galaxy S
5G hız testini merakla bekliyorum kardeşim 👍
TeknologMe
Active Level 3
Galaxy S
Hemen denedim şimdi biraz daha iyi sinyal alsa daha hızlı olabilir ama Vodafone bu 😁 Pek ekstrem bir şey beklememek gerek 👋1747072464947.jpg1747072464966.jpg1747072464995.jpg1747072465040.jpg