cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21 FE 256GB Telefon kapanip aciliyor yardim!!!!

(Topic created on: 03-11-2023 12:21 AM)
Furkaneryilmaz
Active Level 1
Options
Galaxy S

Arkadaşlar telefonum son 1 yildir neredeyse 2 gunde 1 kendini kapatip tekrar aciyor. Otomatik baslatma kapali olmasina ragmen arama esnasinda internette gezinirken birden kapaniyor ve tekrar aciliyor. Son yazilim guncellemesini yaparkende guncellemeyi tamamlayamadi ve teknik servise goturdum. Yazilimi guncellediler problemden bahsettim ve birdaha olmayacagini yazilimsal bir sorun oldugunu ilettiler ancak ertesi gun yine kapanip acilmaya basladi. Bu sorunu nasil cozebilirim ya da yeni telefon mu talep etmeliyim lutfen yardimci olur musunuz?

18 Comments
Galaxy S
bataryayı değiştirt.
0 Likes
Galaxy S
Kesin cozum mu?
Galaxy S
eger yazılımsal denip yazılım yenilenmesine ragmen düzelmediyse denemek gerekir.(yazklımın yeni sürümü ile de düzelebilir.)
0 Likes
Adanaliisot
Active Level 10
Galaxy S
Yazılım atmayi deneyin , bu tur sorunlar genelde bu yontemle kolayca cozuluyor ( ozellikle xiaomi'lerde cok **bleep** goruluyor ama tabi her tekefonda da olabiliyor ) eger ki yazilim atma sonrasında sorun cozulmezse muhtemelen anakartiniz bozuk ( en azindan xiaomi ve oneplus telefonlarda bu soruna anakart arizasi neden oluyor )
0 Likes
Galaxy S
Yazılım atmaktan kastınız tam olarak nedir hocam?
0 Likes
Adanaliisot
Active Level 10
Galaxy S

yazılım atmaktan kastım : telefonun içindeki yazılımı 0'dan kurmak ve böylece tüm sistem bölümlerini tazeleyip yenilemek ( bunu sıfırlama ile yapamazsınız sadece yazılım atma ile yapabilirsiniz )

0 Likes
Galaxy S
Bahsettiğiniz gibi soruna anakart arızası sebep oluyor diyelim.

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-Note/Samsung-kullanan-her-fani-bir-gün-bu-sorunu-yaşayaca...

Sizce bu linkte paylaştığım farklı model Samsung telefon kullanıcılarının hepsinin benzer zaman aralığında aynı sorunu yaşamalarına yani anakartlarinda sorun oluşmasina ne sebep olabilir? Tek ortak noktaları kullandıkları telefon markasının Samsung olması ve aynı sorundan şikayet etmeleri (paylaştığım sorun yaşayanların fazlası var eksiği yok bu arada)
0 Likes
Adanaliisot
Active Level 10
Galaxy S

yorumda belirttiğim gibi bu hataların çoğu yazılımdaki hatadan dolayı olur ve telefona yazılım atınca genelde düzelir ama düzelmez ise budurum çok yüksek ihtimalle anakart arızasına işaret eder

0 Likes
Solution
Karpuz
Active Level 8
Galaxy S

Tekrar servise götürüp, sorunun devam ettiğini ve konuyla ilgili şikayetinizi tkrar iletmenizi öneririm. Eski servis kaydına ait belgeyi yanınızda götürmeyi unutmayın. sorunun devam ettiğini ve destek istediğinizi belirtin.

0 Likes