Resolved! Solved

Original topic:

S21 FE 2.NESİL SORUNLARI

(Topic created on: 08-31-2025 06:25 PM)
93 Views
CANPOLATT13
Active Level 4
Options
Galaxy S

Arkadaş. Yıl olmuş 2025 17bin tl ye nerdeyse 1 aylık maaşımla s21fe 2.nesil snapdragon alıyorum. Şarjı 3.5 satte bitiyor, ısınma zaten kronik sorun. Hele bu yaz sıcağunda 10dk nornal kullanımda bile rahatsız edecek kadar cayır cayır ısınma var. Oyun oynayan biri değilim, arayüz performansı stabil değil, Donma kasma çok var, Ağ bağlantısı sorunu ve wifide problemler yine aynı şekilde, Cihaz İçin Uzaktan destekle konuştuğum zaman cihaza bağlanıyorlar ve cihazınız çok iyi diyorlar. Telefon sadece rezil. 2dk kamera kullan resim çek video bile çekiyorsun cayır cayır yanıyor. Hakkımı helal etmiyorum. Geçende servise gönderdim. Yine aynı yine aynı. Arkadaşlar Samsung Almayın aldırmayın sadece pişmanlıktır. Youtubeyede aldanmayın. Tanıtım videolarının çoğunu izledim. Yaşadığım sorunların hiçbirinden bahsetmiyorlar. Her gelen güncellemeylede telefonu daha çok bozuyorlar. 

6 Comments
CANPOLATT13
Active Level 4
Galaxy S
8 aylık sıfır ayarında cihaz yazıktır. Günahtır. Bu kadarda kötü olmaz
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
Telefon 8 aylık olabilir ama tam 4 yaşında cihaz
ilyas_1818
Expert Level 1
Galaxy S
17k onu almak yerine A16 alsaydınız daha iyiydi
0 Likes
MercimekCorbasi
Active Level 10
Galaxy S
S21 serisi 4 yıllık. Aynı zamanda kronik sorunları olan bir seri zaten, onun yerine A36 almanız çok daha mantıklı olurdu.
0 Likes
aliii811_
Active Level 9
Galaxy S
Güncellemeleri fazla önemsemiyosan en düşuk s23 alman gerek o zaman s21 ve fe serisi ve 4 yıllk cihaz iPhone 8 plus yada 11 almak gibi seninki
0 Likes
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba CANPOLATT13,

Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra "Destek-Hata Raporları-Aşırı Isınma" bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak "Gönder" butonuna basınız. Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes