cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S21 FE çok şükür geldi.

(Topic created on: 07-01-2024 12:26 PM)
568 Views
yns21fe
Expert Level 2
Options
Galaxy S

image
Haziran güncellemesi Temmuz'da geliyor 😄

17 Comments
dadasA34
Active Level 7
Galaxy S
Belki temmuz ayı güncellemesidir 😅
onurtuna
Active Level 9
Galaxy S
Bi alan pişman bi almayan 😂
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hayırlı olsun
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hayırlı olsun
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Hayırlı olsun senin gönderini gördüm baktım güncelleme gelmiş. Artık güncellemelere çok bakmıyorum 😃
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Şunu farketttim yurtdışındaki s21 fe serilerine one ui 6.1 güncellemesi geldikten sonra majör sürümü artıp g olurken türkiyedeki s21 fe modellerinde halâ f'de kaldı bu durumu az çok tahmin edebiliyorum ama hadi hayırlısı
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy S
Hadi bakalım hayırlısı. Belki bir hata olmuştur 6.1.1 ile düzeltirler. Umarım One UI 8'i görürüz Türkiye'de bu cihazı bas bas 4.0 ile geliyor diye tanıttılar çünkü. Bu arada majör sürüme nereden bakılıyor?
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
İşaretlediğim yerdeki f majör sürümü oluyor. İki ihtimal var 1. İhtimal one ui 6.1.1 kesin geliyor bu ihtimal çok saçma çünkü yurtdışı s21 fe modelleride o zaman f majörde kalırdı yani g sürüme yükselmezdi 2. İhtimal ise türkiyedeki s21 fe modellerine android 16 gelmesi inşallah başka yol yok çünkü 🙂1719837749812.jpg
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy S
Türkiye'dekilere gelip de yurt dışındakilere gelmemesi pek olası değil. Ya bizim majör sürümü 6.1.1'de artıp yurt dışındakilerinki aynı kalacak ya da bir anda iki majör sürümü falan atlayacağız.