cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21 Android 12 Sorunları

(Topic created on: 02-05-2022 02:12 PM)
OğuzGalaxyS21Yedek
Active Level 3
Options
Galaxy S

Arkadaşlar herkese selam,

Şimdi söyle ki telefonu Ocak yamasına kadar herşeyi yükledim Şubat'ı bekliyorum ama Ocak yamasından sonra telefon daha da agresifleşti uygulamalara giriyoruz ufak bir kasma oluyor bildirim paneli açıyoruz hakeza O da öyle yani s21 mi kullanıyoruz yoksa yani anlamadım Daha düşük bir telefon mu kullanıyoruz diyorlar ki Şubat yamasında düzelecek mis sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Teşekkürler....

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ahmet_turğut
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba
Aşağıdaki işlemleri sırasıyla yapmanızı tavsiye ediyorum

Ilk olarak cihazı sıfırlamanız öneriyorum sıfırlama işlemi sayesinde çoğu sorun düzenlemektedir verilerinizi yedek alıp cihazı sıfırlayın şu işlemler ile cihaz sıfırlanabilir uygulamalar ekranına gelin ayarlar uygulamasını bulun tıklayıp girin genel yönetim yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden sıfırla yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden fabrika ayarlarına sıfırla Bu yazı seçeneğine tıklayın oradaki sayfadaki gerekli adımları uygulayarak sıfırlama işlemini başlatın ve onaylayın

Cihazı sıfırlamanız a rağmen Sorun devam ederse incelenmesi için hata raporu göndermeniz gerekiyor bu sorunu yetkililere bildirmeniz gerekiyor cihazınıza gelecek yeni bir yazılım güncellemesinde bu sorunu çözmüş olacaklardır şu işlemler yapılarak hata raporu gönderilebilir uygulamalar ekranına Gelin
Samsung menbırs
Uygulamasını bulun tıklayıp girin 6'da yer alan yardım Alın Yazısı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden hata raporları yazı seçeneğini tıklayın çıkan sayfa içerisinden cihaza uygun hata seçeneğine bulun ve tıklayın uygun hata seçeneğini bulup tıkladıktan sonra çıkan sayfa içerisine bütün soru ve sorunları yazın önemli ayrıntılar ekleyin kişisel Bilgilerinizi girmeyin sistem kayıt verileri gönder Bu yazı seçeneğini mutlaka açık kaldı bırakın sorununuzun sıklığını seçin ve hata raporunu gönderin arka planda kayıt oluşturulurken
Samsung menbırs
Uygulamasını kapatmayın ve uygulamadan çıkmayın rapor tamamen gönderilene kadar birkaç dakika mutlaka uygulama içerisinde bekleyin rapor tamamen gönderildiği zaman şöyle bir bildirim gelecektir

Hata raporları gönderildiği bu hatayı bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz

Yetkililer cihazınızı inceledikten sonra mümkün olan en kısa zaman içerisinde uygulama üzerinden bir geri dönüş sağlayacaklardır

View solution in context

11 Comments
Mertcan39
Expert Level 1
Galaxy S
Her ana sürümde bunlar olur. İleriki güncellemelerle düzelir merak etmeyin
Galaxy S
Yeni model çıkınca oluyor bunlar hep kardeşim nedense
Mertcan39
Expert Level 1
Galaxy S
Android ana sürümleri senede bir geldiği için olabilir mi 😅 şuan windows 11 kullanıyorum bir sürü sorun var animasyon takılmaları uygulamaların geç açılması vs. Çünkü win 11 de daha yeni bir sistem oturması gerekiyor. Android 12 gibi
Galaxy S
Galaxy s20 de aynı güncellemeyi aldı ama o telefonda böyle sorunlar hiç olmadı dediğim gibi yeni model çıkacağı için bir alt modeli kötü gösterme çabaları
Mertcan39
Expert Level 1
Galaxy S
Tamam
AdaMRCN
Active Level 3
Galaxy S
Zorla iphone'a geri geçirecekler
Galaxy S
Öyle istiyorlar galiba harbiden
Solution
ahmet_turğut
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba
Aşağıdaki işlemleri sırasıyla yapmanızı tavsiye ediyorum

Ilk olarak cihazı sıfırlamanız öneriyorum sıfırlama işlemi sayesinde çoğu sorun düzenlemektedir verilerinizi yedek alıp cihazı sıfırlayın şu işlemler ile cihaz sıfırlanabilir uygulamalar ekranına gelin ayarlar uygulamasını bulun tıklayıp girin genel yönetim yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden sıfırla yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden fabrika ayarlarına sıfırla Bu yazı seçeneğine tıklayın oradaki sayfadaki gerekli adımları uygulayarak sıfırlama işlemini başlatın ve onaylayın

Cihazı sıfırlamanız a rağmen Sorun devam ederse incelenmesi için hata raporu göndermeniz gerekiyor bu sorunu yetkililere bildirmeniz gerekiyor cihazınıza gelecek yeni bir yazılım güncellemesinde bu sorunu çözmüş olacaklardır şu işlemler yapılarak hata raporu gönderilebilir uygulamalar ekranına Gelin
Samsung menbırs
Uygulamasını bulun tıklayıp girin 6'da yer alan yardım Alın Yazısı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden hata raporları yazı seçeneğini tıklayın çıkan sayfa içerisinden cihaza uygun hata seçeneğine bulun ve tıklayın uygun hata seçeneğini bulup tıkladıktan sonra çıkan sayfa içerisine bütün soru ve sorunları yazın önemli ayrıntılar ekleyin kişisel Bilgilerinizi girmeyin sistem kayıt verileri gönder Bu yazı seçeneğini mutlaka açık kaldı bırakın sorununuzun sıklığını seçin ve hata raporunu gönderin arka planda kayıt oluşturulurken
Samsung menbırs
Uygulamasını kapatmayın ve uygulamadan çıkmayın rapor tamamen gönderilene kadar birkaç dakika mutlaka uygulama içerisinde bekleyin rapor tamamen gönderildiği zaman şöyle bir bildirim gelecektir

Hata raporları gönderildiği bu hatayı bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz

Yetkililer cihazınızı inceledikten sonra mümkün olan en kısa zaman içerisinde uygulama üzerinden bir geri dönüş sağlayacaklardır
Galaxy S
Tamadir tesekkurler