cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S21 5G geekbench sonucu düşüklüğü

(Topic created on: 07-05-2023 09:33 AM)
425 Views
S21Hayati
Active Level 5
Options
Galaxy S

Arkadaşlar 2 aydır cihazımda bir performans düşüşü vardı geekbench testi yaptım ve sonuçlar baya Bi düşük çıktı sıfırladım cihazı yine aynı çıktı s21 5g kullananlar sizin sonuçlar nasıl paylasabilirmisiniz.

image

10 Comments
Galaxy S
Ben daha hiç test yapmadım da batarya sağlığından dolayi olma ihtimali var mı
S21Hayati
Active Level 5
Galaxy S
Batarya sağlığı %94 idi geçen uzaktan destek almıştım orda iyi demişlerdi servise vericez en güzeli ya 😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bu test sürekli değişiyor yalnız.
Cihaz yük altındaysa da düşük puan verir 1-2 saat kullanmazsanız sonuç düzelir ve test ederken güç tasarrufunu kapatın.
S21Hayati
Active Level 5
Galaxy S
Denedim hepsini cihaz dinlenmiş halinde iken bu sonucu veriyor tek bende mi böyle diğer s21 lerde durum nasıl onu merak ettim
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
SD 865 ile bu puanı alıyorum Exynos 2100 işe daha fazlasını alırsınız1688540052287_1688540052277_0.jpg
S21Hayati
Active Level 5
Galaxy S
1440 /3660 filan alıyordum önceden son 2 aydır böyle oldu
Adanaliisot
Active Level 10
Galaxy S
Telefonunuz sıcak iken mi yaptiniz testi . Bir sorun var gibi sizde . Bug olmuş galiba . Sıfırlayın isterseniz . Ben açık ara çok daha fazla skor aliyorum . Tekli 1500 çoklu 3700 ( eğer dolapta yaparsam testi 3900'e kadar çıkıyor ) . İsterseniz profilimden bakabilirsiniz test sonuçlarına , daha önce paylaşmıştım :)
S21Hayati
Active Level 5
Galaxy S
Sıfırladım cihazı soğuk iken yaptım değişmiyor anakart ile ilgili bir sorun var galiba en güzeli servise vermek :))
Adanaliisot
Active Level 10
Galaxy S
Durun durun . Aida64 indirim ve oradan batarya sıcaklığını kontrol edin . 30-32 arasına geldiğinde yapın testi . Eğer yine olmazsa bir yazılım atın bakalım düzelecek mi ( orijinal Samsung yazılımı atmak garantiyi bozmaz )