cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21 5G Expert Raw

(Topic created on: 08-07-2023 11:52 PM)
PacMan35
Active Level 1
Options
Galaxy S

Arkadaşlar merhaba.

Bir sorum olacak. Geçen aylarda S21 5G için heryerde expert raw uygulama desteği geldi. Son güncellemeyi yükledikten sonra (sanırım nisan ayı güncellemesiydi) expert raw desteğini alacak dedi. Fakat hala expert raw desteği yok. Nightography fotoğrafı çekmeye meraklıyım. Fakat uygulamayı kullanamıyorum. Bilgisi olan yardımcı olacak varmı?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba PacMan35,

Galaxy Z Fold4, Z Fold3, Z Fold2, Galaxy S22 series, S21 Ultra, S20 Ultra ve Galaxy Note20 Ultra için Expert RAW uygulaması yalnızca Galaxy Store’da mevcuttur. Diğer modeller içinde resimi bir bilgi bulunmuyor.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

10 Comments
Tomar753AN
Active Level 5
Galaxy S
Bende aynı sorunu yaşıyor fotoğraflar ile çok alakam yoktur ama merak ettiğim bir özellikti.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim,

Maalesef gelmeyecek en az 2x optik zoom olmalı cihazında.Belki ilerleyen yıllarda yazılım gelişirse anca o zman gelebilir ama suankik gelme ihtimali yoktur üzgünüm 🥺
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Yanlis hatirlqmiyorsam a72 ve 73 te 2x optik var onlardada yok
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
A72 de 3x optik var ama işlemci gücü yetersiz
PacMan35
Active Level 1
Galaxy S
Bu kadar hızlı cevap beklemiyordum. Teşekkür ederim:) o kadar habere reklama gerek yoktu. Heveslendim bende.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Eski modellerden sadece ultra modeller desteklemekte .Donanımsal olarak desteklemiyor cihazın. Rica ederim
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Amiral gemisi ama kamerada istenilen donanım yok maalesef s21 ve s21 plus ta ultrada var sadece o destekliyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Gerek yok kenka ona ama
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ben kamerayi doğdum doğalı hiç açmamışimdir😂
0 Likes