Original topic:

S21 5G Batarya Degisikligi

(Topic created on: 09-25-2025 03:28 PM)
277 Views
ArdaBbr
Active Level 1
Options
Galaxy S

S21 bataryanın samsung yetkili serviste dün değiştirmeme rağmen yaklaşık on dakika icinde sadece ayarlarda dolasmama ragmen yüzde 10'luk şarj azalisi ve normale gore aşırı hizli ısınma ile karşılaştım. Bana normal gelmedi. Ne yapmak lazım?

15 Comments
Kεηαη
Expert Level 5
Galaxy S
Telefonu yükseltmek lazım
ArdaBbr
Active Level 1
Galaxy S
Açılışından itibaren 3 sene S serisi seviye bir cihaz için normal degil midir ama? Hemen eskimesi çok saçma. Yazilimsal mi diyorsunuz o zaman?
0 Likes
Kεηαη
Expert Level 5
Galaxy S
Evet hem yazılımsal hemde eskidi artık durumunuz varsa düz S24 alin veya 24FE
865_S20FE_
Expert Level 5
Galaxy S
Eski batarya yada yan sanayi mi takmış olabilirler
0 Likes
ArdaBbr
Active Level 1
Galaxy S
Samsung Yetkili Srvis idi. Destek Bilişim Samsung Yetkili Servisi (Sancaktepe).
Öyle bir şey yapar mı ki Yetkili servis?
865_S20FE_
Expert Level 5
Galaxy S
Şikayetvarda öyle şikayetler var ki yada google yorumlarda ben kendim servis bataryası alıp değiştiricem bu sebepten benim arkadas yetkili serviste batarya değişimine verdi teli bataryayi değiştirmisler kamera lensinde toz ve parmak izi kalmisti cok sıkıntı çekti yetkili servisler biraz şans işi
0 Likes
ArdaBbr
Active Level 1
Galaxy S
Utanç verici onlar için. Bir iki gün daha kullanıp performans izleyeceğim. Duruma gore hareket ederim. Bana cihazin eskimiş olma aciklamasi çok saçma geliyor şahsen. Iphonedaki gibi pil kapasitesi görebileceğimiz bir uygulama öneriniz var midir? Kontrol edeyim. Maalesef bilgim yok bu konularda pek
865_S20FE_
Expert Level 5
Galaxy S
Serviste pil orjinal oluyor 2023 2022 den kalma batarya da takabiliyorlar tr de rezalet yetkili servis hizmetleri
0 Likes
ArdaBbr
Active Level 1
Galaxy S
Anladim. Teşekkür ederim ilginiz için