cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20fe

(Topic created on: 03-23-2023 06:39 PM)
letheli
Active Level 1
Options
Galaxy S

Kamerayı kullanınca çn kameranın üzerindeki hopörlörden cızırtı çıkıyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim? Güncelleme ile alakası olabilir mi?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba letheli,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
7 Comments
M12_Note_4
Expert Level 5
Galaxy S
Ön kamerayı açınca mı yoksa medya veya telefon görüşmelerinde de böyle bir durum var mı?
letheli
Active Level 1
Galaxy S
Ön ve arka kameradan fotoğraf çekiminde ve video çekiminde de aynı sorun mevcut. İletişim esnasında herhangi bir sorun **bleep** etmedim
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S20fe kullanıyorum senin gönderin de söylediğin şeyi duyduktan sonra ben de kamera uygulamasına gittim baktım benim de telefonumun kamera uygulaması açık olduğu zaman kameranın üst kısmı bölümünden ses geliyor sanki benimkindende.
letheli
Active Level 1
Galaxy S
Son güncellemeyi yaptınız mı?
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Evet yaptIm.
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Sorun değildir heralde bende de var bu arka kameranın camın altında mikrofondan geliyo sanırım ön kameraya geçince olmuyor.
0 Likes
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba letheli,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes