cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S20fe cpu kullanımı

(Topic created on: 11-10-2022 03:39 PM)
379 Views
Heracqles
Active Level 1
Options
Galaxy S

Telefonu araştırarak ve severek aldım telefon ile genel olarak bir sorunum yok . Ama oynadığım online oyunda cpu neredeyse %100 kullanılıyor ve buda sıcaklık artışına ve donmalara sebeb oluyor ve bu durum canimi çok sıkıyor 

image

image

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Heracqles,

Durumu incelememiz için oyunun hemen ardından Samsung Members uygulaması içerisinden " Destek > Geri bildirim gönder başlığı > Hata Raporları bölümünden sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte '' Gönder '' butonuna basınız. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
12 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bende mlbb oynuyorum ve hiç böyle değil S20 FE Snapdragon
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Lesleye ilham almak mı!?
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
BöyleydiScreenshot_20221110-161329_Samsung Members.jpg
0 Likes
Heracqles
Active Level 1
Galaxy S
Exynox990 benim işlemci. Ama **bleep** olmaması lazım arasında . Anlam veremiyorum
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Far.k olmaması mı gerekli?
Exynos 990 S20 FEde verimli bir işlemci değil bataryayı sömürüyor
Hatta G780F sorunlu olduğu için türkiyeye g780g modeli geldi
Isınma çok fazla
Batarya dengesiz
0 Likes
Heracqles
Active Level 1
Galaxy S
Ozaman telefonu değiştirmek gerekiyor yine ve yeniden .
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ne zaman aldınız ki?
Eğer 2-3 ay hatta 1 yıl 1,5 yıl önce alsaydınız exynoslunun sorunlu olacağını bilemeyebilirdiniz
Ama yeni aldıysanız hatta araştırırken exynoslunun sorunlu olacağı hakkında bilgi sahibi olmanız gerekirdi
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Bende de mobil legen oynuyorum 1 saat arqliksiz oyunaca isinma oluyor ama kasma olmuyor ama dun gelen sorunlu bir guncelleme yani
Heracqles
Active Level 1
Galaxy S
Isınma olabilir ona lafım yok bundan önce s6 edge kullanıyordum 1 gram kasma olmazdı
0 Likes