cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S20Fe Kendi Kendine Yeniden Başlatma

(Topic created on: 06-06-2021 10:04 PM)
568 Views
ÖmerFarukMazlum
Active Level 6
Options
Galaxy S

image

Telefon kendi kendine kapanıp açılıyor ikinci kez oluyor git gide kullanılmaz hale gelecek sanırım

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ÖmerFarukMazlum,

Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. İncelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

12 Comments
NapaanBeaaa
Active Level 9
Galaxy S
Harakirii
0 Likes
NapaanBeaaa
Active Level 9
Galaxy S
Dikkat et inflak etmesin x( gelecek güncelleme önemli
Galaxy S
O da beklenir note fe den sonra
Galaxy S
Allah kolaylık versin cidden tüketici hakem heyetine başvurun bence sorunu olan telefonu kullanmak zorunda değilsiniz
Galaxy S
Teşekkürler herhangi bir işe yarayacağını bilsem hic beklemem pek bir işe yarayacağını sanmiyorum
Galaxy S
Sizin tercihiniz ancak bugünlerde para kolay kazanılmıyor inşallah halledebilirsiniz
esyusuf
Active Level 6
Galaxy S
Senin yeni baslamis Allah kolaylik versin benim 6 ay olucak yeni cihaz 10 da ayniydi 11 de ayni duzelmedi samsung kabul etmiyor uygulama kaynakli deyip gecisdiriyor tuketici heyetinde artik cimere de bildirildi Ticaret bakanligina yonlendirdiler butun kanitlarla bildirdim Ben sesimi yukseklere bildirmeye calisdim ve bu telefonlarin toplanmasini istedim..samsung benim icin bitmisdir
esyusuf
Active Level 6
Galaxy S
Kanıt bile olsa degisim bile yapmiyor.. Garantiye yollama format atip vericek yolda gelirken kapanır gine bosa gitme
NapaanBeaaa
Active Level 9
Galaxy S
Hakkını ara kardeşim gerekli yerlere bildirmişsin zaten zaman alır ama haklı çıkarsın mecbur değiştirecekler.