cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20FE ROM atarken bozuldu

(Topic created on: 11-28-2024 08:38 PM)
242 Views
sopikhant
Active Level 1
Options
Galaxy S

S20FE Snapdragon modelini kullanıyordum. Cihazımdaki birkaç problemi çözmek adına temiz bir stock ROM kurmak istedim. Fakat fail verdi ve telefon şu an ekranda takılı kaldı. Neden olduğunu ve nasıl çözeceğimi bilmiyorum.WhatsApp Image 2024-11-28 at 20.34.45.jpeg

8 Comments
YunusG
Active Level 8
Galaxy S
Cihazı zorla kapatıp (ses kısma ve güç tuşlarına basılı tutup) tekrar download menüye girin. Ardından doğru dosyaları yüklediğinizden emin olduktan sonra tekrar yüklemeyi deneyin.

Veya Smart Switch PC uygulamasını deneyin. Yazılım kurtarma özelliği mevcut ama daha önce denemedim.
sopikhant
Active Level 1
Galaxy S

Büyük ihtimalle cihazın yazılımı şuanda bozuk-silik olduğu için Smart Switch cihazı görmüyor. Zorla kapatmayı denediğimde ise aynı ekrana tekrar atıyor.

0 Likes
YunusG
Active Level 8
Galaxy S
Zorla kapattıktan hemen sonra hızlıca geçmeniz gerek. Ekran kapandığı an download moda girmeye çalışmanız gerek. Hatta belki de ekran kapanmadan hemen önce download moda girmeye çalışmalısınız daha hızlı olması için. Belli bir süre ses kısma ve güç tuşuna basılı tutarsanız bir süre daha açık kaldıktan sonra kapanıyor. Bu süreyi tutturursanız dediğim şekilde yapabilirsiniz. Başka türlü çözümü yok maalesef. Dosya yanlış veya eksik (kablonun çıkması gibi) flaşlanmış sanırım.
sopikhant
Active Level 1
Galaxy S

Boot ekranına girdim. Wipe data diyip içinde yarım kalmış dosyaları temizleyeyim mi?

0 Likes
YunusG
Active Level 8
Galaxy S
Deneyin bi' hocam. Sıfırlanırsa daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
0 Likes
aellidört
Active Level 1
Galaxy S
Şarj bitene kadar bekle
0 Likes
erolavcii
Active Level 5
Galaxy S
Romu yüklemeden önce odin'de AP kısmına Twrp 'yi seç User data kısmına da vbmeta disable yamasını kurman lazım
0 Likes
Burak08
Active Level 6
Galaxy S
Çok eskiden benimde başıma gelmişti, telefonun şarji bittikten sonra geri kendine gelmişti. Ama şarjı bitene kadar içimi içimi yiyodu. Çocuktum telefonum bozuldu diye çok korkmuştum😀. Umarım benim yaşadığım sorunun aynısıysa şarjı bitince düzelir🙏
0 Likes