cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20FE Pil Ömrü.

(Topic created on: 06-29-2024 11:59 PM)
308 Views
s20fesnap
Active Level 5
Options
Galaxy S
Bugün Samsung'u ayakta alkışladığım bir anı sizlerle paylaşmak istedim.

Diğer Members üyelerinin yöntemi ile Log Kayıtları ile Pil sağlığımı öğrendim.

Çıkan sonuca hayran kaldım

2021 Eylül'den beri bilfiil kullandığım S20FE Snapdragon cihazımın Pil sağlığı %97.

Ağzım açık bir şekilde kaldım %89 civarı bekliyordum bu sonuç beni çok etkiledi.

Zaten aldığımdan beri pili aynı gidiyordu sırf meraktan kontrol ettim ve %97'lik sonuç çok mutlu etti.

Pil kalitesi olarak gerçekten iyi bir iş çıkarmış Samsung.

Not:Hiç şarj düzenim yoktur hep %100 doldururum cihazım hayvan gibi de ısınır tek yapmadığım şey şarjdayken oyun oynamak...

Tebrikler Samsung!
8 Comments
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy S
Tebrikler kardeşim 😊👍 zaten dikkat etmemek daha iyi edince daha çabuk düşüyor pilin sağlığı tezat belki ama öyle
s20fesnap
Active Level 5
Galaxy S
Aynen öyle.İnsan takıntılı olunca daha kolay bozuluyor bazı şeyler.Bittikçe doldurmaya devam🥰
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy S
En güzeli sadece çok ufak bir iki nokta var onlar önemli
Galaxy S
Log üzerinden bakmayı bende sonradan öğrendim müthiş birşey.A52s cihazımın yaklaşık 3 gün önce bataryasını samsung yetkili serviste değiştirdik taktığı bataryanın sağlığına şüphe duymuştum ama 2 kez fulleyince log dan kontrol ettim sağlık %100 yazıyordu.Samsung cihazları beni tatmin ediyor kullanım kolaylığı + işe yarayan çeşitli yazılımsal araçlar vs.mevcut olması da çok iyi.Örneğin fotoğrafa basılı tutunca metin kopyalama gibi.Bataryan gayet iyiymiş.Eski batarya sağlığı %88 di döngü 600 küsür.Nisan 10 gibi pil sağlığı sorguladım %92 haziranın 25 inde sorguladım pil sağlığı %88 e inmiş.ben şarjda iken oyun oynardım hatta %100 dolduğunda şarjda bırakırdım attık pil yeni olduğu için bunları şimdilik terk ettim cihazı elimden geldiğince kullanmazken şarja bırakıyorum dolunca alıyorum
ynsemr
Active Level 5
Galaxy S
Hocam log üzerinden nasıl bakabiliriz
0 Likes
harunlw
Active Level 3
Galaxy S
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-Z/SMART-TUTOR-OLMADAN-PİL-SAĞLIĞI-ÖĞRENEBİLİRSİNİZ/td-p/1... hocam burda anlatiyor ve telefondan bakmak isterseniz rs dosya yoneticisi indirdim ben ordan baktim yoksa cok zor
0 Likes
ynsemr
Active Level 5
Galaxy S
Tamam hocam sağolun
0 Likes
harunlw
Active Level 3
Galaxy S
ne demek hocam
0 Likes