cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20FE PİL VE ISINMA ÖNERİLERİ

(Topic created on: 08-16-2023 01:03 PM)
308 Views
SAMSUNG865
Active Level 3
Options
Galaxy S

ÖNCELİKLE HERKESE MERHABALAR. 

PİL EKRAN SÜRESİ VE ISINMA

HERŞEYİ SİZLERE MADDE MADDE YAZACAĞIM DİKKATLİ OKUYUNUZ TAKILDIĞINIZ YERDE ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ.

HERŞEYDEN ÖNCE CİHAZINIZ YENİ YADA SIFIRLANDI İSE PİL BÖLÜMÜNDE KULLANIM ÖZELLİKLERİ ÖĞRENİLİYOR KISMI AKTİFKEN CİHAZ %80 PİL KAPASİTESİ İLE ÇALIŞIYOR BİLGİNİZ OLSUN. BU YAZI GİTTİĞİNDE TAM KAPASİTE ÇALIŞIYOR.

CİHAZDA KULLANMADIĞIM UYGULAMALARI DERİN UYKU MODUNA ALARAK SENKRONİZASYON KONUM KAPALI AYARLAYARAK GÜÇ TASARRUFUNU AÇTIĞIMDA YAKLAŞIK 9.30-10 SAAT ARASI EKRAN SÜRESİ ALDIM. 

BU DURUMDA EKRAN 60HZ ÇALIŞMIŞ OLDU VE RUTİN GÜNLÜK KULLANIM İÇİN KULLANMIŞ GİBİ OLDUM. 

DAHA SONRA HİÇBİR AYARA DOKUNMADAN PİL TASARRUFUNU KAPATTIM VE 120HZ KULLANDIM. 

İŞLER BURADA BİRAZ DEĞİŞTİ İŞTE SİZE ÇOĞU YERDE BULAMAYACAĞINIZ ALTIN DEĞERİNDE BİLGİ VERECEĞİM.

120HZ PİL TASARRUFU KAPALI TAHMİNİ 6.30-7.30 ARASI VERECEK GİBİ DURUYOR.

AMA ÇOK ENTERESAN BİRŞEY FARKETTİM Kİ BURASI EN ÖNEMLİ NOKTA .

AYNI OYUNU İKİ FARKLI SENARYODA ÇALIŞTIRDIĞIMDA PİL TASARRUFU AÇIK 60HZ DE ISINMA OLMAYAN CİHAZ, PİL TASARRUFU KAPALI 120HZ DE FENA ISINDI. ÇÜNKÜ OYUN 120HZ İLE AÇTIĞIMDA İŞLEMCİ VE GRAFİĞİ ÇOK DAHA FAZLA KULLANDI. 

TELEFONUN Uİ ARAYÜZÜNÜ 60 İLE 120 HZ DE KULLANMANIZIN PİLE ÇOK ETKİSİ YOK. 

AMA İŞİN İLGİNÇ TARAFI BİR OYUNU UYGULAMAYI 60HZ YADA 120HZ AÇTIĞINIZDA ÇOK **bleep** OLUŞUYOR. ÖZELLİKLE TEST ETTİĞİM İNSTAGRAMDA CİHAZ BİLDİĞİNİZ ISINIYOR. ÇÜNKÜ BU UYGULAMA GRAFİK VE İŞLEMCİYE ÇOK YÜKLENİYOR. BUNUN GİBİ ÖRNEK ÇOK TİK TOK FACEBOOK V.B. KISACASI VİDEO İÇERİĞİ OLAN DİYELİM.

AMA BUNUN ÇOK İYİ BİR ÇÖZÜMÜNÜ BULDUM SİZLERE.

MODLAR VE RUTİNLER BÖLÜMÜNDEN RUTİNLER KISMINDAN TETİKLEYİCİ UYGULAYI AÇTIĞINDA EKLEYİP BU RUTİNİN NAPTIĞI KISMINDA PÜRÜZSÜZ HAREKETİ STANDART SEÇERSENİZ UYGULAMAYA GİRDİĞİNİZDE EKRAN 60HZ ÇALIŞIYOR. ARAYÜZ 120HZ AMA UYGULAMA 60HZ. BİR NEVİ ADAPTİF GİBİ DÜŞÜNÜN. 

HERKESE İYİ GÜNLER DİLERİM.

3 Comments
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Mantıklı bir şekilde cozmussunuz.
doğans21f
Active Level 4
Galaxy S
Üstat zamanın varsa bu anlattığın şekilde rutinler filan demişsinya videolu şekilde atsan yaptıklarını sana zahmet
Teşekkürler 😊
SAMSUNG865
Active Level 3
Galaxy S
Videolu olarak atmama izin vermiyor. Ancak aşama aşama yazayım.

Ayarlar
Modlar ve rutinler
Sağ altta rutinlere bas
Yukarıda modlar ve rutinler yazan yerin sağındaki + ya bas

Bu rutini neyin tetikleyeceğini ekle yazan yere bas aşşağı kaydır uygulama açıldı yazan yere bas
60hz de çalışmasını istediğin uygulamaları tek tek seç ve sağ alttan bittiye bas.
Sonra gelen ekranda bu rutinin ne yapacağını ekle yazan yere bas
Ekran yazan yere bas açılan yerde pürüzsüz hareket yazan yere bas.
Standart seç ve bittiye bas. Gelen ekranda kaydet yazan yere bas. Rutin ismi rengi seç diyecek onlar önemli değil direk sağ alttan bittiye bas. Hepsi bu kadar sonra çık.