cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20FE PİL PERFORMANSI

(Topic created on: 05-04-2025 07:04 PM)
239 Views
eneS20_FE_
Active Level 7
Options
Galaxy S

Galaxy S20FE 8/256Gb Snapdragon 865 android 13 one ui 5.1 yüklü nisan 2025 güncellemesiyle aldığım ekran sürem full wifide kullandım.Dün özel bir ekran sürenizi artırıcak rehber paylasmiştim yaklaşık 2 yıldır bu ayarlarla kullandım telefonumu çoğu kullanıcı ortalamasının çok üstünde batarya değerleri aldım faydalanmak isteyenler için link bırakıcam tabiki kullanım şartlarına göre batarya süreniz değişebilir full mobil veride kullanırsanız 7-8 saat ekran alabilirsiniz ama bu ayarlar minimum 1 maksimum 2- 2.30 saat ekran sürenizi arttırıyor 

image

20 Comments
Berkay_S22
Active Level 10
Galaxy S
Çok normal bu süre yt ve si de süre geçirmişsiniz oyun odaklı ve ig girerseniz süre yarı yarıya düşer diye düşünüyorum
0 Likes
eneS20_FE_
Active Level 7
Galaxy S
İnstagramı saatlerce kullanıp 9-10 saat aldığım değerler de vardı bulabilirsem paylaşıcam
0 Likes
eneS20_FE_
Active Level 7
Galaxy S
Yaklaşık 2 yıl önceki ekran sürem oyun da var 1746376432651.jpg
0 Likes
Berkay_S22
Active Level 10
Galaxy S
Hocam sizcede normal değil mi? burada Android 12 olması lazım
0 Likes
eneS20_FE_
Active Level 7
Galaxy S
Doğru android 11 yada 12 olması lazım en güncel bugün attığım değer 10 saat 17 dk ekran sürem var 4 yıllık telefonu aldığımdaki batarya yüzde 6 şarj var
0 Likes
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Galaxy S
Ortalamanın üstünde normal değerler diyebiliriz. 😊 Cihazın pil sağlığı nasıl?
eneS20_FE_
Active Level 7
Galaxy S
Normal değer 😂 Al tatmin etmediyse daha önceden aldığım rekorum iddiası olan gelsen 1746376608633.jpg
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Galaxy S
Eğerki 3-4 yıllık bir batarya ise evet güzel ama onun haricinde normal-yüksek arası. Tabi anlayamadığım şey biraz agresif olmanız ve gereksiz yere iftarada bulunmanız. AI üzerinden baktığımu nereden çıkardınız?
eneS20_FE_
Active Level 7
Galaxy S
AL bu da var anlaminda yazdim ne dediğinizi anlamadım 4500 mah bataryayla kaç kişi 10-12 saat ekran alabiliyor da normal diyebiliyorsunuz dün yaptığım rehbere gereksiz yada etkisi yok bu ayarların yazıyordunuz iftira bu olmuyor mu yada çamur atmak bilmediğiniz test etmediğiniz birşey hakkında iddiada bulunmayin bence