cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S20FE Geniş Açı Video

(Topic created on: 07-16-2023 12:53 PM)
mrmorgana
Active Level 5
Options
Galaxy S

Galaxy S20 FE'de geniş açı video çekme imkanı var mı ? Varsa nasıl açılıyor ve çözünürlük ve fps değeri nedir?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Süper dengeli var deneyin ama OIS'in kullanılmadığı tek video çekimi (OIS donanımsal parçadır ve her video çekiminde kullanılır süper dengeli hariç)
Süper Dengeli 1080P 30 FPS (FHD 30FPS)

Ve
4K 30FPS (UHD 30FPS)
FHD 30FPS
HD 30FPS çekimlerinde de geniş açı çekimi yapabiliyorsunuz.

View solution in context

Solution
ÖmerM52
Active Level 8
Galaxy S
Ultra geniş açi veya ana kamera ile çekersin. Diğer amiral gemilerinde kaç fps çekiyor bilmiyorum ama s21fe modelinde 1080P 30fps. Süper dengeli modda %30 ila %70 arası görüntüyü keser. Ve titremeyi göstermez(veya büyuk oranda göstermez) stabil bi görüntü çıkar ortaya.Işığın yeterli veya çok iyi olduğu zamanlarda güzel sonuç verir. Diğer video kaliteleri varken ben bunu tavsiye etmem açıkçası.

View solution in context

8 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Süper dengeli var deneyin ama OIS'in kullanılmadığı tek video çekimi (OIS donanımsal parçadır ve her video çekiminde kullanılır süper dengeli hariç)
Süper Dengeli 1080P 30 FPS (FHD 30FPS)

Ve
4K 30FPS (UHD 30FPS)
FHD 30FPS
HD 30FPS çekimlerinde de geniş açı çekimi yapabiliyorsunuz.
mrmorgana
Active Level 5
Galaxy S
Yazdığın yorum için teşekkür ederim. Süper dengeli modu ne işe yarıyor tam olarak
Solution
ÖmerM52
Active Level 8
Galaxy S
Ultra geniş açi veya ana kamera ile çekersin. Diğer amiral gemilerinde kaç fps çekiyor bilmiyorum ama s21fe modelinde 1080P 30fps. Süper dengeli modda %30 ila %70 arası görüntüyü keser. Ve titremeyi göstermez(veya büyuk oranda göstermez) stabil bi görüntü çıkar ortaya.Işığın yeterli veya çok iyi olduğu zamanlarda güzel sonuç verir. Diğer video kaliteleri varken ben bunu tavsiye etmem açıkçası.
mrmorgana
Active Level 5
Galaxy S
Teşekkür ederim bazen gezi sırasında geniş açı video gerekiyor da
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S20 FE süper dengelide FHD 30FPS ama gerçekten değmez ve OIS kullanılmıyor video titriyor ve kalitesiz gözüküyor yüksek ışıklarda nasıl olur bilmiyorum ama UHD 30FPS kullanın geniş açının olduğu en iyi video çekimi bu ama ana kamerada 4K 60FPS gibisi yok.
mrmorgana
Active Level 5
Galaxy S
Teşekkürler normal şartlarda 4K60@ ama gezerken falan bazen açı yetmiyor ondan geniş açı lazımdı
ÖmerM52
Active Level 8
Galaxy S
Yüksek ışıklarda uzaktan yine de güzel gözüküyor. Ama yakinlastirinca vasat..
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
1x de gerçekten kötü süper dengeli 0.5x idare eder 9 yıl önceki video çekimi gibi aynı
0 Likes