cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20FE DEN S23 E GEÇME

(Topic created on: 04-08-2023 04:33 PM)
441 Views
Kadir_KeserS20FE
Active Level 7
Options
Galaxy S

Değişim kampanyasından faydalanarak s23 e geçmeyi düşünüyorum s23 kullananlar cihaz hakkında olumlu ve olumsuz durumu hakkında bilgi verebilirmisiniz geçmeye değermi 

9 Comments
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Kullanmadım ama kullananlardan duyduğum kadarıyla anlatabilirim.

Öncelikle pil konusunda S22'ye göre artış var. S20 FE'ye kıyasla… S20 FE'yi tam bilmiyorum ama herhâlde ona göre de pil artışı vardır. Nasıl olsa 2-3 senelik bir model ve FE hâli.

Performans olarak Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy işlemcisini kullanıyor. Android tarafındaki en hızlı işlemci. İşlemcisi iPhone 14'e göre yavaş ama iPhone 14 işlemciyi tam kapasite kullanamıyor. iPhone 14 1-1.5 saat oyun gibi yoğun kullanılınca ısınıyor ve işlemciyi yavaşlatıyor. Aynı durum S23'de olmuyor. O yüzden teknik olarak iPhone 14, günlük kullanımda S23 daha iyi.

Kamera olarak… Kamerasında en son şikayet vardı. Özellikle metinlerin fotoğrafını çekerken ortası netken kenarları bulanıklaşıyor. Members'da bu durum hakkında bir çok gönderi açıldı. Yanlış hatırlamıyorsam Mart yaması ile düzeltilecekti. Şuan ne oldu hiçbir bilgim yok.

Eğer S20 FE'nin güncelleme ve güvenlik desteği bittiyse S23'e ya da belki çıkacak olan S23 FE'ye geçilebilir.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S23 FE çıkacağını düşünmüyorum.
Çıkması zor hem samsungun açıklaması yok.
Emir-S22
Expert Level 5
Galaxy S
s23fe büyük ihtimalle son çeyrekte çıkar ama 8gen1 li falan olur
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Büyük ihtimalle Exynos 2200 ile çıkacak.
Emir-S22
Expert Level 5
Galaxy S
sızıntıların çoğu 8gen1 ama samsung üretimi olan o üzebilir 2200 de iyi bir işlemci amd ortaklığı var
Galaxy S
@Emrdpka53 S20 fe den s23 e geçmeyi planlıyorum s23 fe ye daha çok var
0 Likes
Emir-S22
Expert Level 5
Galaxy S
pil anlamında çok bişi değişmeyecek ama 3900 verinli olduğu için 4500 gibi gelir
Galaxy S
BurakTunç teşekkür ederim
0 Likes
Emir-S22
Expert Level 5
Galaxy S
Cihazın pilinim küçük olması aklınızda soru işareti bırakmasın 8gen2 for galaxy sürümü çok başarılı pil konusunda bence geçilir