Original topic:

S20FE BATARYA DEĞİŞTİRDİM

(Topic created on: 02-12-2026 08:00 PM)
866 Views
865_S20FE
Expert Level 5
Options
Galaxy S

4.5 yıllık cihazımın bataryasını yetkili servisten alıp kendim değiştirdim sıvı bandını da yeniledim ve cihazı sıfırladım bakalım pil süresi ne kadar artacak

image

39 Comments
UtkuBaran
Active Level 6
Galaxy S
İyi yapmışsınız hocam keske bende 8 saat rahatlıkla alabilsem
Akyüz
Expert Level 1
Galaxy S
Hayırlı olsun bataryan hocam
Galaxy S
Hayırlı olsun Hocam
865_S20FE
Expert Level 5
Galaxy S
Teşekkürler
0 Likes
ufukotesi
Active Level 8
Galaxy S
İsabetli bir karar vermişsin. Güle güle kullan.
865_S20FE
Expert Level 5
Galaxy S
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Galaxy S
Bende öyle yapıyorum hep iyi yapmışsın..yoksa servise bile guvenilmiyor.. takması kolay zaten 👍bende 4 veya 5 aya bir değişim yapacağım.4 buçuk sene oldu benimkide artık yıprandı iyice.hayirli olsun kardeşim 🙏
865_S20FE
Expert Level 5
Galaxy S
Çalışma tecrübem de olduğundan alet edevatta vardı evde alayım görerek değiştireyim titizlikle dedim servislerin yorumları gorünce cihazı bırakasım gelmiyordu s20 s21 fe aynı sensörleri kullanıyor hâla çok güçlüler donanımsal olarak 2028 e kadar yada bozulana kadar gidebilecek cihazlar tasarımlarının kibarlığı da ayrı güzel şimdiki fe ler tuğla gibi hem ağır hem boyutlar çok büyük değiştirene kadar inşallah şu tasarımlara bi el atarlar 🙏
Galaxy S
Aynı dusuncelerdeyim yemin ederim bu cihazlar hala daha rahat gider..bende internetten falan izleyerek ogrenmistim elimde yatkin zaten elektronik mezunuyum tak sok islerini iyi yapıyorum çok iyi avantaj.bemde çok titizim kafamda soru işareti kalmasin isterim hep kendim yaparım..iyi yapmissin hocam 👍
ɪʟʏᴀs
Active Level 6
Galaxy S
Niye yeni telefon almadın aga?