Original topic:

S20FE BATARYA DEĞİŞTİRDİM

(Topic created on: 02-12-2026 08:00 PM)
839 Views
865_S20FE
Expert Level 5
Options
Galaxy S

4.5 yıllık cihazımın bataryasını yetkili servisten alıp kendim değiştirdim sıvı bandını da yeniledim ve cihazı sıfırladım bakalım pil süresi ne kadar artacak

image

Galaxy S
A serisi Alarak Hatta yapmamış olursun Fakat Sende yeni özellikleri denemek istersin Bunu Anlatmaya çalıştık sana
865_S20FE
Expert Level 5
Galaxy S
Yeni özellikleri denedim zaten ama çokta günlük hayatta olmazsa olmazım şeyler değiller bu benin kendi tercihim kendi fikrim güncellemeye önem vermeyen biriyim ben A serisi yerine eski S serilerini tercih ediyorum genelde çünkü S den A ya birkac sene sonra geçsen bile eksiklikleri belirgin oluyor
Galaxy S
Bu Konu Hakkında Doğru Şöyledin
Burak_A35_5G
Expert Level 5
Galaxy S
Peki A35 bataryası ne kadar bilginiz var mı?Değiştirmek için değilde merak ettiğim için soruyorum hocam
865_S20FE
Expert Level 5
Galaxy S
Bilmiyorum servise sormak lazım her modelde fiyatlar farklı yeni modellerde daha yüksek batarya fiyatları
Burak_A35_5G
Expert Level 5
Galaxy S
Anladım eyw hocam
Galaxy S
Hocam bişey daha sorcam Peki S20 fe bataryası kaç yıl dayandı Pil sağlığı ne zaman 80 den aşağı düştü
865_S20FE
Expert Level 5
Galaxy S
4yıl 2 ay gitti sonra yaşam zayıf uyarısı verdi yani 4 yıl 2 ay gitti 1300 küsür döngüdeydi en son değiştirmeden önce baktığımda accubatteryden 6-8 ay önce baktığımda 77 felandı son zamanlarda 71-72 gösteriyordu samsungun verilerinde ise 87 sağlık gösteriyordu 87 pek makul değil çünkü yaşam zayıf uyarısı aldım
0 Likes
UtkuBaran
Active Level 6
Galaxy S
Hayırlı olsun eski bataryada iyidi hocam sızın
865_S20FE
Expert Level 5
Galaxy S
İyiydi evet minimum 8 saatle kapatıyordum günü ama yaşam zayıf uyarısı verdiği için şisme patlama vb risklerden dolayı çok kullanmak istemedim 2-3 ay önce vermişti uyarı zaten