Resolved! Solved

Original topic:

S20 ultra sarj aleti odaklanma sorunu

(Topic created on: 05-08-2021 03:11 AM)
393 Views
S20ultra35
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba, telefonu alalı kısa bir süre oldu. aldığımda sarj ve ısınma yoktu, son aldığım güncellemeden sonra ısınma oldu, sarj olurken sarj aleti ölmüş sarj etmiyor, kamera içinde sallanıyor, ürün resmi çekerken odaklanma ve parlama sorunu yapıyor, güncelleme ile düzelir deniyor forumlarda ama maalesef düzelmedi, kapanma sürecindeyiz servise gidemiyorum çözüm beklerim 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba S20ultra35,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

0 Likes
6 Comments
AlperAlpaslan
Expert Level 5
Galaxy S
Bende daha yeni bir güncelleme yaptım. Önceden bataryam çok iyiydi ama güncellemeden sonra bayatrya performansı çok düştü. Umarım çözerler sorunları.
S20ultra35
Active Level 1
Galaxy S
Umarım o kadar para verdik sonu üzüntülü
AlperAlpaslan
Expert Level 5
Galaxy S
Ben eskiden One UI sürümlerini bilmiyordum. Bir şey **bleep** etmiyor sanıyordum. Gerçekleri sonradan öğrendim. One UI Core aldığım için çok pişmanım.
0 Likes
S20ultra35
Active Level 1
Galaxy S
Yenisi çıkınca eskisi bozuluyor tuhaf halbuki note8 den çok memnumdum o da aynı akibete gitti, bu son olur iPhone ne kadar sevmesem de değişecek gibi tercihler ya da yeni çıkacak olan markaya kayarız
0 Likes
oguzbaloglu
Active Level 5
Galaxy S
Kameranın içinde ois var o sallanıyor ama yinede 10 000 tl lik bir telefonda böyle bişi saçma
0 Likes
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba S20ultra35,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD​

0 Likes