- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Android 12 one u.ı 4.0 güncelleme sorunlarında yaşanılan sorunlar aşırı ısınma kamera donma ve kasma 120hz ekran deneyimi 60hz gibi davranması format atmamı tavsiye ettiler formatladım ama genede geçmedi aynı sorunlar devam ediyor
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-05-2022 10:58 AM in
Galaxy SMerhaba berke600rr,
Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması içerisinden " Yardım alın > Geri bildirim gönder > Hata Raporları bölümünden sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte '' Gönder '' butonuna basınız. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-05-2022 06:02 AM (Last edited 02-05-2022 06:02 AM ) in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-05-2022 07:56 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-05-2022 09:24 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-05-2022 10:58 AM in
Galaxy SMerhaba berke600rr,
Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması içerisinden " Yardım alın > Geri bildirim gönder > Hata Raporları bölümünden sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte '' Gönder '' butonuna basınız. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD