Resolved! Solved

Original topic:

S20 plus ısınma ve sarj belası

(Topic created on: 05-26-2021 07:43 PM)
358 Views
TatoBaba
Active Level 1
Options
Galaxy S

Cihazı alalı 1 ay oldu orijinal sarj aletini kullanmama rağmen ve telefonda ısınma olmamasına rağmen, şarjı kesip telefon çok ısındı gibi bir uyarı veriyor. Telefonunu hiçbir şekilde sarj edemiyorum. Verdiğim paraya mı üzüleyim telefonsuz kaldigimami bilmiyorum. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
RecepF
Expert Level 5
Galaxy S
Güncelleme'den sonra çoğu cihazlar'da ısınma problemi çoğaldı bu uygulama üzerinden hata raporu gönderin birde buna göz atabilirsiniz 👇
Cihazın aşırı ısınma durumları ve çözümleri
👇
https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/Cihazın-aşırı-ısınma-durumları-ve-çözümleri/td-p...

View solution in context

8 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Direk servise verin yapsınlar Samsung niye böyle acayip cihazlar üretiyor anlamadım ki. Normalde cihazların test edildikten sonra piyasaya sürülmesi gerek. Cidden Samsung saçmaladı ve senin adına üzülüyorum içten içe 😔😔😔
TatoBaba
Active Level 1
Galaxy S
Gerçekten üzdüler bende. Ucu ucuna biriktirip alıyoruz sonuca bak
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Aynen Allah bunlara fırsat vermesin inşallah kötülük fırsatı 😔
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Merhaba. Kötü bi durum olmuş sizin için . Cihazınız yeni iken en yakın samsung yetkili servisine müracaat ta bulunmanızı cihszınızın kontrollerlerini sağlamasını isyeyiniz. Yol yakınken çoğ uğraşmayın derim
TatoBaba
Active Level 1
Galaxy S
Selamlar. Çağrı merkezi ile görüştüm servis gelip alacak cihazı dediler bakalım.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
En doğrusu olması gereken bu . Telefonda ciddi bi sorun olabilir en azından servis kontrolünde sorununuz çözüme ulaşır inşallah.
Solution
RecepF
Expert Level 5
Galaxy S
Güncelleme'den sonra çoğu cihazlar'da ısınma problemi çoğaldı bu uygulama üzerinden hata raporu gönderin birde buna göz atabilirsiniz 👇
Cihazın aşırı ısınma durumları ve çözümleri
👇
https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/Cihazın-aşırı-ısınma-durumları-ve-çözümleri/td-p...
TatoBaba
Active Level 1
Galaxy S
Teşekkür ederim benim cihazım reelde ısınmıyor ama yinede uyarı verip şarjı kesiyor. Kapalı halde ve buz gibi zeminde bekletmeye rağmen sıcak diyor.yazılımsal olduğu asikar