cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20 fe

(Topic created on: 03-04-2022 07:47 PM)
343 Views
qreyshblue
Active Level 3
Options
Galaxy S

Kilit ekranında göz rahatlığı kalkanı çalışmıyor. Kilidi açınca çalışıyor fakat kilit ekranında normal ekran. Android 12 ile başladı sorun tüm güncellemeleri yaptım telefonu sıfırladım ama ufak uygulama kasmaları ve bu sorun düzelmedi..

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba qreyshblue,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
9 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Merhaba
Göz rahatsızlığı kalkanı bir diğer adı ile Mavi Işık filtresi bu özellik cihazınızın ekranı kapalıyken kilit ekranında bu özellik çalışmaz bütün Samsung Galaxy cihazlarında bu durum aynı olarak mevcuttur yani cihazınızda sorun yoktur
qreyshblue
Active Level 3
Galaxy S
Android 11de yoktu böyle bi problem. Geceleri sürekli bu şekilde kullandığımdan biliyorum. Güncellemelerle düzelmesini bekledim ama negatif..
Mertcan39
Expert Level 1
Galaxy S

hayır android 11 de çalışmıyor. s8+ da bile kilit ekranında çalışmıyor hepsi böyle

0 Likes
qreyshblue
Active Level 3
Galaxy S
Tab s6lite kullanıyorum onda bile normal.. (android 11)
0 Likes
Mertcan39
Expert Level 1
Galaxy S
S20fe yi ekimde aldım. O zamandan bu yana kullandığım bir şey. Hatta burada konu dahi açmıştım bir hata mı diye ve herkes normal olduğunu söylemişti
0 Likes
qreyshblue
Active Level 3
Galaxy S
Değil hocam ve düzeltemedim sinir oldum. Rahatsız ediyo çünkü.
0 Likes
Mertcan39
Expert Level 1
Galaxy S
Pekala siz sorun olarak görün
0 Likes
Mertcan39
Expert Level 1
Galaxy S
Sonrasında s8+ da nasıl çalıştığını kontrol ettim onda da aynı.
0 Likes
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba qreyshblue,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes