cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20 fe snapdragon android 13

(Topic created on: 12-03-2022 09:26 PM)
397 Views
imindivanli
Active Level 5
Options
Galaxy S

Arkadaslar merhaba s20 fe snapdragona hala android 13 gelmedi.Exynoslu versiyonuna geldi. S22 serisine ve A serisi orta cihazlara geldi.Fakat bu cihaza halen neden geldigini anlayamadım.Güncelmiyiz de tahmini süre 20 kasim ile 20 aralik arası yazıyordu fakat simdi sure 5 gün daha uzatılmış.Samsungun bu sefer ki güncelleme politikasini anlayamadım acikcası giris ve orta segment modelere amiral gemisi olan cihazdan once güncelleme geliyor.Sizce güncelleme en yakın hangi tarihte gelir?

5 Comments
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Bu hafta icinde baslanacak diye düsünüyorum
denizciTR
Active Level 6
Galaxy S
Temiz olsun bekleriz yeterki sorunsuz olsun
0 Likes
gergin1903
Active Level 6
Galaxy S
Arkadaşlar s20 fe snapdragon kullanıyorum ekran dokunmatik sorunu var ekran dokunulan yerden başka yerleri algılıyor oyun oynamak resmen zulüm bir çok kişi bu sorun ile mağdur kronik gibi duruyor sizde de ekran dokunmatik sorunu varmı
0 Likes
imindivanli
Active Level 5
Galaxy S
Bende oyle bi sorn olmadi ancak bir defasinda pubg oynarken bi doknmatikde gariplik olmustu.Members uzerinden test yapmani tavsiye ediyorum egerki sorun cikmazsa dokunma hassasiyetini arttir yine duzelmezse servise bi goturmeni oneririm .
gergin1903
Active Level 6
Galaxy S
Members ile alakası yok gerek YouTube gerek yabancı forumlarda çok şikayet var Google a s20 fe ekran dokunmatik sorunu yazarsanız bizdeki bir çok teknoloji sitelerinde de görürsünüz oyunlarda sapitıyor zaten
0 Likes