cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20 fe sd şarj

(Topic created on: 10-03-2023 09:20 PM)
Frk12
Expert Level 2
Options
Galaxy S

image

1 yılda çöp olan batarya 🤣 full 60 hz 1 yıl boyunca rezillik tek kelimeyle 1 2 yıla yeni telefon alcak duruma gelcem herhalde 
8 Comments
Fawkess26
Active Level 6
Galaxy S
Çok kötü bir performans değil, kac saat bekliyorsunuz ki ?
Frk12
Expert Level 2
Galaxy S
Eskiden açık kapalı total ekran sürem 20 saat alıyordum gerçi 2 yıl batarya ömrü var dersek 1 yılda fena sayılmaz gibi
0 Likes
Galaxy S
Benim telin bataryası 2 yılı dolduracak veya doldurdu ama ben 10 9 saat rahat ekran süreleri alıyorum hala bence sizin kullanımına bağlı 3 yıl minimum bence batarya performansı için
0 Likes
Frk12
Expert Level 2
Galaxy S
Öyle yoğun kullanım yok hemen bittiği için de kullanamıyorum zaten cihaz ne sizin clash of clans harici oyun yok netflix Spotify vs hiçbir şey yok bomboş cihaz
0 Likes
Galaxy S
Benimki A12s Aralarında Dağlar kadar **bleep** Var Ama Demek İstediğim 2 yılda batarya kolay kolay eskimez çok zarar vermezsen 60 hzde anca bu süreleri alıyorsanız ilginç güncellemelerde pili çöp edebiliyorlar işlemci çok pil tüketmiyordur günlük kullanımda 7nm 6nm falan olduğu için ya güncellemeler ekran süresini kısalttı yada tam Bilmiyorum
Frk12
Expert Level 2
Galaxy S
Yok ya güncelleme kaynaklıdır bundan önceki Huawei cihazım vardı içinde ağır oyunlar vardı ona rağmen 3 gün zorlarsam gidiyordu şarjı 5 yıl kullandım o cihazı bu ilk yıldan böyle oldu hafif kullanmama rağmen
0 Likes
Galaxy S
Büyük ihtimalle güncellemeler her zaman telefonun yararına olmuyor maalesef
0 Likes
Galaxy S
Ama instagramdada pil tüketimi fazla oluyor genelde
0 Likes