cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S20 fe süper hızlı şarj

(Topic created on: 09-07-2022 01:42 PM)
438 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

Ben anlamadım Samsung müşteri hizmetlerine yazdığımda sıfırlandıgında sorun çözülmüyorsa donanımsaldır dendi şimdi ben telefonu servise götüreyim mi

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Nuri21,

Cihaz için yayınlanacak yeni iyileştirme güncellemesi ile durum çözümlenecektir. Siz müşterilerimize bir hafta içerisinde durum için FOTA'ya güncellemenin düşmesi beklenmektedir. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkürler. 

MOD

View solution in context

11 Comments
Galaxy S
Herhalde tabiki eğer arıza veya sorun devam ediyorsa servise götürebilirsiniz yetkili teknisyen size yardımcı olurlar
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ama bu güncelleme den sonra birçok kişide bu oluşmuş bence yazılımsal
Galaxy S
Haklısın ama belki yazılımının 4 cü versiyonuna çevirirler benim Bi kaç cihazımda hata vardı öyle düzeltiler
Galaxy S
Sakın gönderme donanımsal değil yazılımsal servis hep aynı şeyi söyler
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Selamünaleyküm

Cihazınızın kontrol edilmesi için hata raporu göndermenizi öneriyorum Samsung menbırs
Uygulamasına girdikten sonra destek seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden hata raporları seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden cihazınıza uygun olacak şekilde bir hata seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisine bütün sorunları ayrıntılı bir şekilde yazın sorununuzun sıklığını seçip raporu gönderdikten sonra uygulama içerisinde birkaç dakika bekleyin raporunuz tamamen gönderildiği zaman bir bildirim gelecektir yetkililer cihazınızı inceledikten sonra uygulama üzerinden bir geri dönüşü sağlayıp ne yapmanız gereken hakkında bilgilendirmesini yapacaklardır
Bu durum yazılımsal hata olma ihtimali de var

Forum içerisinde duyduğum kadarıyla bu soruna geçici olarak çözüm var gibi gözüküyor mesela cihazınızı kutu içeriğinden çıkan 15 watt olan şarj cihazı ile şarj edin veya hızlı şarj özelliğini kapatıp cihazı öyle şarj edin veya cihazı tamamen kapatıp öyle şarj edin sorun düzelene kadar hata raporu gönderin gelecek güncellemede İnşallah bu sorunu çözmüş olurlar
Cihaza gelecek yeni yazılım güncellemesinden sonra sorun çözülmez ise o zaman cihazı servise gönderebilirsiniz
Galaxy S
Aleykümselam😍❤️
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Donanımsal değil müşteri hizmetleri atıyor kafasına göre inanmayın. Yazılımsal sorun bizden iyi mi bilecekler Allah Allah. Nefret ediyorum şu yalan söyleyen müşteri hizmetlerinden ya 😡😡😡
Galaxy S
Güncelleme ile ilgili gönderme servise
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Teşekkürler herkese yani bencede yazılımsal