- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
09-06-2022
12:53 AM
(Last edited
09-06-2022
12:57 AM
by
Yeşilırmak
) in
Yaklaşık olarak bundan 15 ay önce s20 fe model samsung telefonumu aldım. Aldığım ilk günlerde telefonum 3 saat ekran görüntü süresi veriyordu. Alır almaz bir pişmanlık yaşadım ve hevesim kursağımda kaldı. Güncellemelerle düzeleceğini umut ettim. Bu arada telefonumun kutusundan çıkan 15 watt şarj cihazım bir ay bile zor dayandıktan sonra şarj etmemeye başladı. Garantiye göndermeyi düşündüm fakat şarj aletini garantiye göndermek için telefonumuda servise göndermem gerektiğini öğrenince vazgeçtim. Aslı kökü şarj cihazı diyerek samsung marka orijinal şarj cihazı aldım. Bu süre zarfında birsürü güncelleme geldi fakat telefonumun şarj süresinde ciddi bir artış olmadı. Bende az şarjlada telefonu kullanmaya alıştım. Tam sorun etmemeye başlamıştım ki 5 gün önce telefonumun şarj oluyor gösterirken aslında şarj olmadığını farkettim. Telefonum 1 saat 50 dakikada şarj olacağını gösterirken bir türlü şarjı yükselmiyor. Bazen şarj oluyor bazen olmuyor. Internetten aratınca bunun nedeninin şarj soketinden olabileceğini öğrendim. Sonra cihazım garanti kapsamında olduğu için garanti koşullarını araştırdım. İnternette birsürü samsung garanti mağduru olduğunu farkettim. Çoğunluğu servise gönderdikleri cihazlarının yapılmadan geldiğinden, cihazların arka kapağının sökük olarak geldiğinden, kendilerinden para talep edildiğinden şikayetçi. Şimdi size soruyorum siz olsanız telefonunuzu servise göndermeye cesaret edebilirmisiniz. Telefonumu aldığım ilk günden beri kılıfıyla kullanıyorum. Bir tek çizik bile yok. Şimdi elimde kah şarj olan kah olmayan. Şarjı dolduğunda bile 4 saat ekran süresi veren. Üzerinde tek bir çizik dahi olmayan, en saçma oyunlarda donan bir samsung telefon ve kutusundan bozuk çıkan bir şarj aleti mevcut. Şu şartlarda kendimizi mutlu hissedelim diye aldığımız telefon ilk günden beri sürekli beni üzüyor. Dünya markası olduğunu düşünerek aldığım samsung markasına güvenim sıfır oldu. Birdaha telefon alma imkanım olduğunda samsung düşünmeyeceğim ne yazıkki. Okuduğunuz için teşekkürler iyi geceler.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-06-2022 08:20 AM in
Galaxy SMerhaba ufukozturk,
Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekte ve ilgili birimlere iletmekteyiz. Cihazınızı Samsung yetkili servis merkezimize teslim ettikten sonra herhangi bir şikayetinizin oluşması durumunda, gerekli incelemeler sağlanacaktır.
Cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;
1. Verilerinizi Microsoft OneDrive'a yedekleyebilirsiniz. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Ekranın sağ üst köşesinde bulunan üç nokta > OneDrive ile bağlan > Koşulları kabul edip bağlan > Hesapları Bağla > Mevcut Hotmail hesabı ve şifresini girin > Kabul et > Hesaplar Bağlanıyor yazısı gelecektir. İleri ögesine dokunduktan sonra kurulum işlemleri tamamlanmış olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/
Not:
• Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir.
• Güvenli Klasörün yedekleme özelliği, 2021'den beri piyasaya sürülen Android R OS tabanlı Samsung mobil cihazlarında artık mevcut değildir. Her uygulamanın Smart Switch veya yedekleme özelliğini kullanarak gerekli verileri yedeklemeniz önerilir.
Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/
Teşekkürler.
MOD

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-06-2022 08:20 AM in
Galaxy SMerhaba ufukozturk,
Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekte ve ilgili birimlere iletmekteyiz. Cihazınızı Samsung yetkili servis merkezimize teslim ettikten sonra herhangi bir şikayetinizin oluşması durumunda, gerekli incelemeler sağlanacaktır.
Cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;
1. Verilerinizi Microsoft OneDrive'a yedekleyebilirsiniz. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Ekranın sağ üst köşesinde bulunan üç nokta > OneDrive ile bağlan > Koşulları kabul edip bağlan > Hesapları Bağla > Mevcut Hotmail hesabı ve şifresini girin > Kabul et > Hesaplar Bağlanıyor yazısı gelecektir. İleri ögesine dokunduktan sonra kurulum işlemleri tamamlanmış olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/
Not:
• Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir.
• Güvenli Klasörün yedekleme özelliği, 2021'den beri piyasaya sürülen Android R OS tabanlı Samsung mobil cihazlarında artık mevcut değildir. Her uygulamanın Smart Switch veya yedekleme özelliğini kullanarak gerekli verileri yedeklemeniz önerilir.
Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/
Teşekkürler.
MOD