cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S20+ Ses Azalması (Hoparlör ve kulaklık)

(Topic created on: 07-24-2021 02:12 PM)
236 Views
ÖmerFaruk01
Active Level 7
Options
Galaxy S

S20+ Cihazım son gelen temmuz güncellemesiyle hem hoparlör hem de kulaklık ses seviyesinde ve kalitesinde düşme yaşadı telefonu sıfırladım hâlâ devam ediyor diğer S20+ kullanıcılarında da aynı durum var mı?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ÖmerFaruk01,

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
6 Comments
GokhanTurgut
Active Level 6
Galaxy S
Bana da bu durum var gibi geldi ama şu ana kadar benim kulaklarım dalıştan etkilendi diye düşündüm.
0 Likes
ÖmerFaruk01
Active Level 7
Galaxy S
Müzik açtığımda hoparlör olağanüstü derecede yüksek ses verirken şimdi düşük veriyor ve kulaklık önceden dinlediğim müziklerle aynı performansı vermiyor basslar vs artı çok az denecek düzeyde ve ses seviyesi de aynı şekilde
GokhanTurgut
Active Level 6
Galaxy S
Birşeyleri bozdular ya hayırlısı o zaman. İnşallah düzeltirler.
cybercider
Active Level 7
Galaxy S
Dolby atmos açık mı? Bir de sound assistant ayarlarına bakın
0 Likes
ÖmerFaruk01
Active Level 7
Galaxy S
Hepsi açık kontrol ettim
0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ÖmerFaruk01,

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes