cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S20 PLUS ŞARJ SORUNU

(Topic created on: 05-24-2023 10:04 AM)
grkmgns
Beginner Level 4
Options
Galaxy S

Samsun S20 plus cihazım şarj adaptör ve kablom orijinal olmasına rağmen telefonu şarja taktığım zaman USB SAĞLAYICI Takıldı Cıkarıldı diye uyarıveriyor ayrıca bazen hızlı şarj ediyor bazen etmiyor çıkarıp takınca hızlı şarj etmeye başlıyor şimdi sorun Kabloda mı Adaptörde mi Telefonda mı yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekiyor teşekkürler...

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ÖmerA72
Expert Level 3
Galaxy S
Merhaba

USB bağlandı çıkarıldı hatasına karşılık
Ayarlar > Varsayılan USB yapılandırması > sadece telefonu şarj etme bölümüne girin. Deneme yapın.

Süper Hızlı şarj olup olmaması biraz sıkıntı gibi görünüyor.

Bunun için Samsung Yetkili kişilerden destek alabilirsiniz.
Uzaktan erişim için linki inceleyebilirsiniz:

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler iyi günler dilerim.

View solution in context

3 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Sorun şarj cihazında olduğunu sanmıyorum çünkü şarj cihazında sorun olsa telefon şarj olmaz Bir de Sorunun kaynağı telefonda olduğu zaten belli USB çıkarıldı takıldı hatası diye uyarı veriyor ya o yüzden sorun telefonda olduğunu söyledim Eğer içerisinde%20 küsüratlarında şarj miktarı varsa telefonu sıfırlamayı deneyin Belki düzelir sıfırlamadan önce önemli verileri yedekleyin ayarlar genel yönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla bölümünden telefonu sıfırlayın içerisinde sıfırlayacak yeterli miktarda şarj yoksa telefonunuzu Samsung'un orijinal Powerbank cihazını kullanarak telefonu şarj etmeyi deneyin.
Kablosuz şarj eden powerbank'tan bahsettim bu arada.
grkmgns
Beginner Level 4
Galaxy S
Teşekkür ederim bide onu deneyeceğim
Solution
ÖmerA72
Expert Level 3
Galaxy S
Merhaba

USB bağlandı çıkarıldı hatasına karşılık
Ayarlar > Varsayılan USB yapılandırması > sadece telefonu şarj etme bölümüne girin. Deneme yapın.

Süper Hızlı şarj olup olmaması biraz sıkıntı gibi görünüyor.

Bunun için Samsung Yetkili kişilerden destek alabilirsiniz.
Uzaktan erişim için linki inceleyebilirsiniz:

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler iyi günler dilerim.