cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S20 PLUS ısınma sorunu

(Topic created on: 05-19-2020 11:00 AM)
4993 Views
Profes
Beginner Level 3
Options
Galaxy S

Yeni 2 adet telefon aldım biri huwai y9 prime 2019 digeri  s20 plus arkadaş daha öncede s10 plus almıştım illallah ettiğimden satmak zorunda kaldım.s10 plus ı 3 kere asiri ısınma nedeniyle servise gönderdim ama normalmiş servis söylemesi. Arkadaş bizim aklımızla resmen dalgamı geçiyorsunuz anlamadımki. Ayni sorunlar s20 plus tada karşıma çıktı. Gerçi herkeste genel ayni sorun var gibi. S20 plus cihazda hiç bir uygulama kurulu değil iken sifir ve formatlanmis haliyle de denedim. Guncellemelerini yükleyip o şekilde de denedim.Telefon kamera uygulamasi açılıp fotoğraf yada video çekerken isiniyor.  Whatsap ta görüntülü görüşme yaparken telefon isiniyor fakat yazışma yaparken ısınmıyor.

Farklı model telefonlar kullandım ama kamera uygulamasında ve WhatsApp  görüntülü görüşme yaparken ısınan telefon görmedim. Bu ısı şu derecede diyemem ama insanda rahatsızlık hissettirecek kadar yüksek. İnanın eşime aldigim huwai telefon aciyorum kamerayı  30 dk. uygulamada fotograf ve video çekiyorum ekran hiç kapanmadan ön  kamera ayrı arka kamera ayrı fotoğraf ve videolar inanın gram ısınma yok telefonda. Whatsapta esimi goruntulu arıyorum 15 20 dak. Görüntülü görüşme sonrası benim s20 plus ısınmış esimin huwai  de hiç ısınma yok. 

Eşime aldığım telefon Fiyati 2200 TL . Ben aldığım s20 plus 8000 TL kamerayı açıp fotograf dahi çekmeden belirgin bir şekilde ısınmaya başlıyor. Fotograf cekerkende ayni isinma sorunu var. Sorun neredeyse düzeltin artık insanları soğuttunuz Samsung telefonlardan. Parkta çocuğun 4 5 fotoğrafını dahi ısınmadan dolayi cekemeyeceksek ne anlami kaldı bu kadar yüksek bedel ödeyerek Samsung almamızın.  Oyunlardan bahsetmiyorum bile oyun çok önemli değil  benim için ama denediğim bir kaç oyundada ayni şekilde isinma var telefonda. Diğer markalar bu isinma sorununu nasıl çözdüler ben bilemem ama bu sorunları çözmek ve çözülmesini sağlamak samsung Türkiye  ve samsung firmasının görevidir. Samsung Türkiye duy lütfen bizi ve bu sorunlara bir çözüm bulunmasını sağlayın yada turkiyede satış yapmayın. Böylece bizlerde para harcayarak mağdur  olmayalım. 

Şimdi diyecekler asiri ısınmadan hata raporu gönderin diye gönderdim 2 3 tane inceleniyor halen ama çözüm bulunacağını sanmam çünkü daha öncede s10 plus cihazimi ayni sebeplerle servise 3 defa göndermiştim ve telefonda sorun yok diye geri gönderdiler. Bende 2. El olarak sattım s10 plus cihazi.

Biz bu telefonları vitrine koymak için almadık. S20 plus cihazimı Kamera uygulamasini dahi telefon isiniyor diye kullanamayacak isek vah halimize.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Profes,

Ben Turuncu. Samsung Forum Moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. 

Geri bildiriminizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminizi Samsung Members uygulamamız üzerinden, cihazın bilgilerini ekleyerek gönderdiğiniz taktirde, yetkili ekiplerimiz durumu inceledikten sonra size detaylı olarak geri dönüş sağlayacaklardır. 

Samsung ailesi olarak mutluluğunuz için çalışmaktayız. Geri bildirimleriniz bizim için önemlidir.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
8 Comments
a50cihesap2
Active Level 8
Galaxy S
bende mediamark ta denemiştim cidden çok ısınıyordu cihaz bunu bence nedeni samsungun amerikadaki işlemcisini kullanmaması bizde kendi işlemcisini kullanıyor exynos 990
abd de sd 865 ve o ısınmıyor
0 Likes
Profes
Beginner Level 3
Galaxy S
samsung Türkiye peki uyuyormu neden göz yumuyorlar bu duruma anlamış değilim bir süre sonra telefon satacak müşteri bulamayacaklar. ben bile bu cihazi satıp farkli bir markanın üst düzey telefonunun ikinci elini almayı düşünüyorum.
0 Likes
a50cihesap2
Active Level 8
Galaxy S
bu samsung türkiye ile değilde kore nın sucu ama tabi baskı yapabilir
0 Likes
BehramGur
Active Level 4
Galaxy S
kamerayla ilgili geribildirim gondermeye devam et biraz daha sabret guncelleme gelince değişmezse değiştir telefonu başka çare yok, bide lütfen bana da bildir bende şikayet edeyim geri bildirim göndereyim😅 samsung hastasiyim ben ama boyle saçmalık olursa hakaretli geribildirimler gonderirim😅😂 bende de bir kaç sorun vardi guncellemeyle duzelttiler. inşallah değiştirmek zorunda kalmazsın baya bi para kaybedersin
0 Likes
BehramGur
Active Level 4
Galaxy S
ısınmanın nedeni çekirdek, güclü cekirdek hep ısınır, birde tabi exynos işlemciler. bunu pil modunu degistirip bi deneyebilirsin, birde kullanmadigin ozellikleri kapat ve ekran cozunurlugunu dusur. Y9 prime gibi kullanirsan isinmaz😅
0 Likes
Profes
Beginner Level 3
Galaxy S
dediğin gibi pil modunuda güç tasarrufuna aldım. kullanmadığım tüm özellikleri kapattım yada kaldırdım. ekran çözünürlüğü nu düşürdüm. 120 hz yerine 60hz de kullandim fakat sonuç gene ayni kamera açınca ısınıyor telefon. y9 gibi kullanınca isinmaz demişsin ama öyle kullanınca bile y9 isinmiyor bu telefon isiniyor. boşuna vermişiz bu kadar parayı.
Galaxy S
ayni durum. bazit uygulamalarda bile ısınma yüksek işlemcili telefonlar alıyoruz kasan yazılımlarla ugraşıyoruz tonlarca para ver. güncelleme bekle günlerce paramızla sıkıntıya kaldık
0 Likes
Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Profes,

Ben Turuncu. Samsung Forum Moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. 

Geri bildiriminizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminizi Samsung Members uygulamamız üzerinden, cihazın bilgilerini ekleyerek gönderdiğiniz taktirde, yetkili ekiplerimiz durumu inceledikten sonra size detaylı olarak geri dönüş sağlayacaklardır. 

Samsung ailesi olarak mutluluğunuz için çalışmaktayız. Geri bildirimleriniz bizim için önemlidir.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes