- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
05-19-2020 11:00 AM (Last edited 05-19-2020 11:11 AM by user0000011111 ) in
Galaxy SYeni 2 adet telefon aldım biri huwai y9 prime 2019 digeri s20 plus arkadaş daha öncede s10 plus almıştım illallah ettiğimden satmak zorunda kaldım.s10 plus ı 3 kere asiri ısınma nedeniyle servise gönderdim ama normalmiş servis söylemesi. Arkadaş bizim aklımızla resmen dalgamı geçiyorsunuz anlamadımki. Ayni sorunlar s20 plus tada karşıma çıktı. Gerçi herkeste genel ayni sorun var gibi. S20 plus cihazda hiç bir uygulama kurulu değil iken sifir ve formatlanmis haliyle de denedim. Guncellemelerini yükleyip o şekilde de denedim.Telefon kamera uygulamasi açılıp fotoğraf yada video çekerken isiniyor. Whatsap ta görüntülü görüşme yaparken telefon isiniyor fakat yazışma yaparken ısınmıyor.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-19-2020 05:10 PM in
Galaxy SMerhaba Profes,
Ben Turuncu. Samsung Forum Moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Geri bildiriminizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminizi Samsung Members uygulamamız üzerinden, cihazın bilgilerini ekleyerek gönderdiğiniz taktirde, yetkili ekiplerimiz durumu inceledikten sonra size detaylı olarak geri dönüş sağlayacaklardır.
Samsung ailesi olarak mutluluğunuz için çalışmaktayız. Geri bildirimleriniz bizim için önemlidir.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-19-2020 11:20 AM in
Galaxy Sabd de sd 865 ve o ısınmıyor
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-19-2020 11:24 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-19-2020 11:25 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-19-2020 04:48 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-19-2020 12:30 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-19-2020 12:40 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-19-2020 01:13 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-19-2020 05:10 PM in
Galaxy SMerhaba Profes,
Ben Turuncu. Samsung Forum Moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Geri bildiriminizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminizi Samsung Members uygulamamız üzerinden, cihazın bilgilerini ekleyerek gönderdiğiniz taktirde, yetkili ekiplerimiz durumu inceledikten sonra size detaylı olarak geri dönüş sağlayacaklardır.
Samsung ailesi olarak mutluluğunuz için çalışmaktayız. Geri bildirimleriniz bizim için önemlidir.
Teşekkürler.
MOD