cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S20+ Kullanıcı

(Topic created on: 09-29-2023 06:05 PM)
278 Views
Gökbatı
Active Level 1
Options
Galaxy S

Yaklaşık 3 yıldır S20+ kullanıyorum.Ufak tefek pil sorunları başladığı için orjinal pil değişimi yaptım.Yeni uçuk fiyatlı modelleri gördükçe telefonuma yaptığım bakımı daha anlamlı buluyorum.

Sanırım son güncellemelerle S20+ yeni android sürümünü almayacak.
Sizce bir değişiklik yapmalı mı? S20+ tecrübesi olanların değerli fikirlerini bekliyorum.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Eğer memnunsan ve ihtiyaçlarını karşılıyorsa gereksiz harcama olur.

View solution in context

0 Likes
6 Comments
İbrahimAs16
Active Level 7
Galaxy S
Selam arkadaşım bende s20+ kullanıyorum gayet işimi görüyor şarjı 1 günü geçiyor kamera gayet başarılı benim telde milletin dediği gibi ısınma kasma problemide yok telefon bozulana kadar da kullanmaya devam edicem. Telefondan çok çok memnunum yinede sen bilirsin
İbrahimAs16
Active Level 7
Galaxy S
Pilini ne kadara değiştirdin
Gökbatı
Active Level 1
Galaxy S
Bende ısınma sorunu yaşamıyorum.Oyun ve film izleme gibi durumlarım olmadığı için memnunum aslında. 25$ + 105 TL kargo ücreti 800 TL'yi buldu yaklaşık 20 gün önce.
0 Likes
İbrahimAs16
Active Level 7
Galaxy S
Benim pil şimdilik idare ediyor ilerde lazım olursa diye merak ettim azda değilmiş fiyatı 1 sene daha idare eder pil 😊
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Eğer memnunsan ve ihtiyaçlarını karşılıyorsa gereksiz harcama olur.
0 Likes
Galaxy S
Benimde s20+ model cihazım vardı 3 sene kullandım ve artık değiştirme zamanım geldi diye düşündüm ve değiştirdim, çünkü pil sorunu artık beni bezdirmisti ne kadar az kullansamda ne kadar cihazdan memnun olsamda batarya artık dayanmıyordu, s20+ ile s23 ile takas yaptım ve şu an cihazımdan aşırı memnunum
0 Likes