Original topic:

S20 Kasma

(Topic created on: 04-04-2021 08:12 PM)
348 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

Arkadaşlar cihaz s20 sıfırlama işlemi yaptım hard reset denilen işlemi cihazı bi açtım kasma yapıyor nedeni nedir... hoşgeldiniz ekranından sonra oldu bu bilenler veya ne yapmam gerekiyor bilenler yazsa sevinirim iyi aksamalar simdiden

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba holle,

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
10 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bi allahın kuluda yanıt versin ya
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Cihazınıza gelecek yeni bir güncellemeyi beklemenizi ve kısa çözümler için cihazinizi sirayla; Yeniden başlatın ve sorun cözülmez ise ayarlar > Genel yonetim > Sifirla > Fabrika ayarlarina dön yapiniz, merak etmeyin veriler silinmez sadece Ayarlar sifirlanir.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Zaten hard reset attım 1 kere hemen arkasından cihaz kasmaya başladı şimdi biraz iyi gibi ama arada bir takılma olmuyor 3,5 sn lik
0 Likes
Mkykemal
Active Level 8
Galaxy S
Kral kasma problemini tam bilemiyorum ama pilin nasil gidiyor?
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Pil iyi gibi ama sanki biraz fazla hızlı bitiyor gibi örneğin (tamamen gerçek dışı bir ornek) %1 şarjın bitmesi 7dk ise eskiden şimdi 4dk veya 5dk bu şekilde
Mkykemal
Active Level 8
Galaxy S
Ben de S20 kullaniyorum da daha 12 gun oldu alali sifir cihaz maksimum alabildiğim ekran surem 5 6 saat
0 Likes
Mkykemal
Active Level 8
Galaxy S
O yuzden merak ettim sizde de o sorun var mi
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Benim anlattım şeyi anladıysanız problem yok bu arada size de hayırlı olsun
Mkykemal
Active Level 8