cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S20 Isınma Problemi

(Topic created on: 05-05-2021 05:42 PM)
356 Views
mehmetxxw
Active Level 2
Options
Galaxy S

Telefonun parlaklığı %50 ve kullanım sürem arada sosyal medya olmasına rağmen ısınıyor

23 Comments
Galaxy S
Çoğu kimse yaşıyor işlemci ve yazılımın tam optimize olmayışından dolayı
mehmetxxw
Active Level 2
Galaxy S
Anladım. Cözümü yok sanırım
0 Likes
Galaxy S
Ne yazık ki
0 Likes
mehmetxxw
Active Level 2
Galaxy S
Sizce telefonu satıp s21 alsam mantıklı mı
0 Likes
Galaxy S
Ben iphone alırdım androide güvenimi yitirdim her bir cephede ayrı sıkıntılar var
0 Likes
ŞATO
Active Level 7
Galaxy S
Yenimi aldın knk değiştirebiliyorsan degististir bu telefon bi bQka yaramıyor oyun oynarken elim hayvan gibi terliyor ve ekran dokumatigi ter yüzünden sapıtıyor kendi kendine biryerlere dokunuyo ekran bi anda kendi kendine sola sağa gidip duruyor sıcaklık yüzünden fps droplarida var daha ne diyeyim amiral gemisi telefon diye aliyon istediğini karşılayamıyor bosver git değiştir veya para ni geri al
0 Likes
mehmetxxw
Active Level 2
Galaxy S
Sanırım paramı geri alamam vatan bilgisayardan aldım 14 günlük iade hakkım bitti , Isınmadan dolayı servise götürsem ne yapabilirler orası ayrı bir durum böyle kaldım tek çözümü zarar ile satmak olacak acaba s21 de ısınma sorunu var mı
0 Likes
ŞATO
Active Level 7
Galaxy S
S 21 de exynos sen samsungu bosver duzelmez kendi ülkesinde bile snapdragon satıyor bize gelince exynos veriyorlar adamlar bile kendi islemcisinin biseye yaramayacağını biliyor ki kendi ülkesinde snapdragon satıyor kendileri bile exynos kullanmıyor bize itiyor kötü chip seti şimdi iphone olsaydı bende bikere bile hata raporu gondermezdim eminim keşke iphone alaydimda bunu almasaydım bendede s20 vqr
0 Likes
mehmetxxw
Active Level 2
Galaxy S
İos da kapalı işletim sistemi var sıkıntı alsam en az 256Gb olani almam lazim suan bile 110Gb dolmuş bende, Bluetooth , müzik , iTunes ile uğraş dur kararsızlık var gibi siz iphone mi geçmeyi düşünüyorsunuz
0 Likes