cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S20 Fe Snapdragon (ısınma sorunu)

(Topic created on: 07-19-2021 12:56 PM)
4593 Views
ozoz34
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba . 

Telefonu 10 temmuzda satın aldım.
Çok fazla ısındığı için (55 56 57 derece ) Samsung ile görüşüp iade etmek istediğimi söyledim. Ürünü servise bırakıp yazılımsal ve ya donanımsal müdahale istemediğimi ücret iadesi istediğimi belirtmemi istediler. Öyle de yaptım. Samsung servisi benim talebini ve ya Samsung un söylediğini yapmak yerine yazılım güncellemesi atıp cihazınız hazır dedi. 
Hakem heyetiyle görüştüm. Ürünü şuan teslim almazsam şirketin haklı olacağını ancak cihazi aldıktan sonra tekrar ısınma problemi yaşarsam ve Samsung tekrar yazılım güncellemesi atarsa bilirkişiye gosterebileceklerini ve haklı olacağım konusunda bilgilendirmede bulundular. 
Ürünü tekrar servise götüreceğim. Samsung ve hakem heyetiyle görüşme halindeyim. Umarım süreci sorunsuz ve hızlı halledebiliriz. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ozoz34,

Konu hakkında, ilgili birimlerimize bilgi verildi. Size en kısa sürede ulaşacağız. Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ya da aklınıza takılan sorular için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
9 Comments
ozoz34
Active Level 1
Galaxy S
Sıcaklık görseli.Screenshot_20210718-235038_CPU-Z.jpgScreenshot_20210718-235509_One UI Home.jpg
gokayS10lite
Active Level 6
Galaxy S
şarjda kullanıyor musunuz cihazı?
0 Likes
ozoz34
Active Level 1
Galaxy S
Hayır. Gpu çalıştıracak ve ya üst performans gerektirecek bir işlem yapılmadan, ana ekranda telefonda ön yüklü olarak gelen netflix Spotify gibi uygulamalar çalışırken ısınıyor.
0 Likes
gokayS10lite
Active Level 6
Galaxy S
ilk hafta ısınıp sonra normale döndüğünden bahsediyorlar fe nin
0 Likes
ozoz34
Active Level 1
Galaxy S
Aylardır kullanıp hala ısındığı söyleyen insanlarda mevcut forumlarda sosyal paylaşım sitelerinde. Cihazdan cihaza değişiyor olabilir. Benim satın aldığım cihaz kusurlu olduğu için iade süreciyle uğraşıyorum.
0 Likes
Galaxy S
Benim exynoslu telefonum bile bu kadar ısınmıyor 32-33 derecelik sıcakta garip bir sorun olmuş geçmiş olsun
ozoz34
Active Level 1
Galaxy S
Samsungun durumu kabul edip iade yapmasını bekliyorum. Bende exynos ısınıyor diye Snapdragon almayı bekledim :) teşekkürler
Galaxy S
Rica ederim umarım çözülür
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ozoz34,

Konu hakkında, ilgili birimlerimize bilgi verildi. Size en kısa sürede ulaşacağız. Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ya da aklınıza takılan sorular için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes