cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20 Fe G780G Oyun Performansı

(Topic created on: 06-04-2021 12:59 AM)
1689 Views
PriceTR
Active Level 8
Options
Galaxy S

Bu cihazı almayı düşünmemin sebebi 60 fps oyun deneyiminden daha fazlasını ve 120hz gibi yüksek tazeleme hızlarını deneyimlemek istememdi.

6 7 ay önce reddit platformunda s20 serisi kullanan arkadaşların ekranı 120hz olmasına ve 60 fps üstü destekleyen oyunlar olmasına rağmen cihazlarının 60 fps değerine kilitlendiğinden bahsediyolardı. 

Eski bir konu olduğu için samsung bu işi belki çözmüştür diye birkaç arkadaşla konuştum. Bazıları özellikle pubg mobile gibi oyunlarda 90 fps denemediğini ama 3. Parti yazılımla olabileceğini söylediler. Çoğunlukla oyun oynayan bir kullanıcı ise s20 fe 5g cihazında oyun içinde 90 fps ayarını aktifleştirmiş olsa bile yine de 60 fps aldığını ve hala çözüm bulamadığını söyledi. 

Yani sonuç olarak s20 fe cihazının snapdragon versiyonlarının bile 60 fps desteklediğini görünce cihazı satın almaktan vazgeçtim. Burdaki sorun sanırım ekran entegrasyonu ve yazılım ile ilgiliymiş. Samsung game optimizing service uygulamasında s20 serisi cihazlara sadece 60 fps 60 hz izin veriyor. Beklentilerim yüksekti hayal kırıklığına uğradım diyebilirim. 

Cihazın diğer özellikleri de çok iyi gerçekten asla kötü bir cihaz değil. Fakat oyun performansı konusunda aynı yonga setine sahip cihazların gerisinde kaldığını söyleyebilirim. Tabi ilerleyen zamanda samsung bu işi çözebilir bilemiyorum. Ama ben şuanki cihazımdan gayet memnunum. 

24 Comments
Galaxy S
Android 10a geri döneceğim bu hafta sonu bakalım performans nasıl olacak yoksa sonsuza kadar mart sürümünde sıkışıp kalacağız bu lanet game optimizing service yüzünden
PriceTR
Active Level 8
Galaxy S
Aslında game optimizing service yi güncellemeden cihazı güncellesek sorun olur mu ki
Galaxy S
Bootloader sürümü değişecek bu güncellemede eski haline dönerse mart ayına dönemeyiz pahalı bir kumar olur
PriceTR
Active Level 8
Galaxy S
O da doğru çok can yakar. Keşke test edebileceğimiz bir cihaz olsa.
Galaxy S
Ah be keşke
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
işte ben hiç güncelleme yapmadım kutudan 2.1 ile çıktı game launcher ve optimize

sadece normal aylık güncelleme yapıyorum
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
ben S10 plus cihazımı aldığımdan beri hiç güncelleme yapmadım game optimize servise ve game launcher sürümlerinini ve en son gelen mayıs ayı güncellemeyi yükledim iyi olacağını biliyordum ama bu kadar düşünmemiştim cihazın batarya ve oyun performansı süper oldu muhtemeln bir daha güncelleme kolay kolay yapmam

pubg de hd aşırı grafikte hiç sorun yaşamadım yarın daha detaylı anlatacağım

30 dk pubg oynamama rağmen 8 saat ekran açık süre aldım diyebiliriz
Galaxy S
Mükemmel olur cidden
PriceTR
Active Level 8
Galaxy S
Çok iyi haber samsung ilk defa başarılı bir güncelleme yayınlamış