cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20 FE

(Topic created on: 04-23-2023 05:08 PM)
kömürK67
Active Level 9
Options
Galaxy S

image

Telefonu aldigimdan beri en az 4 5 kez pilin hızlı bitmesi şikayetiyle servise başvurdum, her defasında sorun yok diyerek geri verdiler. Mayısın 21'de garanti süresi biteceği için son bi kez daha şansımı deneyim belki pili değiştirirler diye gittiğim istanbul Bakırköy Incirli Samsung servisi telefonda anakart arızası tespit ve işlem gördü, bu tamir sonrası pil sürem bariz şekilde arttı, 4 4'5 saat ekran süresi alıyorken bu sure 6 saatlere çıktı, aynı sekilde 5 6 saat olan ekranın kapalı kalma süresi 20 saatlere dayandı. Kısacası Samsung bana 22 ay gibi bir süre anakart arızasından dolayı şarjı hızlı biten telefonu kullandırdı, siz olsanız bu durumda ne yapardınız? Bu arada pil değişikliği yapıldı 
12 Comments
ygtknca
Active Level 8
Galaxy S
Yani bende telefonu 0 olarak aldım ama gerçekten şüpheleniyorum hala normal kullanımda 4-5 saat gidiyor güç tasarrufu aşınca 8-9 saatleri gördüm ne yapsam bilmiyorum
kingkong0
Active Level 9
Galaxy S
Tabii ki mağdur edilmişsiniz 22 ay boyunca. Samsung bunu 22 ay önce çözmeli idi fakat bence bu aşamadan sonra yapacak bir şey yok en azından sorununuz giderilmiş ve pil değişikliği yapılmış. Güle güle kullanın.
kömürK67
Active Level 9
Galaxy S
Tşkler
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bu kötü olayın sonunda sorununu çözdükleri için açıkçası ben senin yerinde olsaydım bir şey yapmazdım telefonumu kullanmaya devam ederdim Çünkü dediğim gibi sorunu çözdükleri için hatalarını telafi etmiş sayılıyorlar.
kömürK67
Active Level 9
Galaxy S
Hatalarını telafi ettiklerini düşünmüyorum
şevko61
Active Level 5
Galaxy S
Gecmis olsun dostum hakkini ara bence
kömürK67
Active Level 9
Galaxy S
Tşk ederim